Elokuvat Tampereella

ELOKUVAT | Tästä pääset lukemaan arviot ja kuvaukset kaikista elokuvista, jotka pyörivät tällä hetkellä Tampereen elokuvateattereissa. Lista päivitetään viikoittain.

Päivitetty 3.10.2023

Kulttuuritoimitus

Tästä jutusta löydät tiedot, trailerit ja lippulinkit kaikista elokuvista, joita Tampereella pääsee tällä hetkellä katsomaan. Listaa päivitetään viikoittain.

Finnkinon ohjelmistoon pääset täältä ja Niagaran ohjelmistoon täältä.

* *

After Everything

Samannimisiin romaaneihin perustuvan After-elokuvasarjan viides ja viimeinen osa. Hardin ja Tessa ovat eronneet kitkerästi, ja Hardinilla on vaikeuksia pusertaa lupaamansa uutuuskirja valmiiksi. Hän päättää matkustaa Portugaliin hyvittääkseen menneitä tekojaan ja löytääkseen itsensä. Hardin haluaisi Tessan takaisin, mutta tajuaa, että hänen on muutettava tapojaan. Sarjan elokuvat ovat tuottaneet miljoonia, vaikka arvosteluissa on epäilty, täyttävätkö ne alkeellisimpiakaan elokuvan kriteereitä.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Andra akten – toinen näytös

Elokuva kertoo juuri eläkkeelle jääneestä hoitajasta, joka päättää vielä palata töihin, kun halvauksesta toipuva tähtinäyttelijä tarvitsee kuntoutusta. Hoitajan ja potilaan välille kasvaa lämmin ystävyys, ja enemmänkin. Elokuvan päärooleissa nähdään ruotsalaistähdet Lena Olin ja Rolf Lassgård. Elokuvan on ohjannut Mårten Klingberg ja sen ovat käsikirjoittaneet Vera Kiiskinen ja Anna Heinämaa.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Tragikomedia, jossa tavanomainen on merkityksellistä – arviossa ruotsalaiselokuva Andra akten

Barbie

Kesän puhutuimpiin kuuluva ensi-iltaelokuva sukeltaa maailman kuuluisimman nukkehahmon vaaleanpunaiseen maailmaan ja eksistentiaaliseen kriisiin. Pääparina Barbien ja hänen poikaystävänsä Kenin rooleissa nähdään Hollywoodin eturivin tähdet, Margot Robbie ja Ryan Gosling. Elokuvan on ohjannut Greta Gerwig, jonka tunnetuin elokuva tähän mennessä on vuoden 2019 versio Pikku naisia -klassikosta.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Pinkistä unelmasta harmaaseen todellisuuteen – arviossa Greta Gerwigin Barbie

Comeback

Suomalainen rock-komedia ystävyydestä, unelmista ja ehkä kaikkien aikojen comebackista. Entinen suuruus Tony (Mikko Leppilampi) saa kuulla, että hänen vanhalla lauluntekijällään Katarinalla (Paula Vesala) on valmiina kasa julkaisemattomia hittejä. Tony etsii kultalevyn kuvat silmissään käsiinsä vanhan bänditoverinsa Peten (Ville Myllyrinne) ja uskoo olevansa taas matkalla tähtiin. Katarinan tytär Ellie (Anni Iikkanen) lupaa nimittäin antaa heille repullisen hittejä – jos he ensin etsivät käsiinsä Ellien isän.

Katso traileri. Liput: Finnkino

The Creator

Tulevaisuuden tekoäly on aloittanut sodan ihmisiä vastaan. Entinen erikoisjoukkojen agentti Joshua (John David Washington), joka suree sodassa kadonnutta vaimoaan, värvätään tuhoamaan piileksivä Creator. Creatorilla kerrotaan olevan hallussaan ase, joka voisi lopettaa sodan – ja samalla koko ihmiskunnan. Joshuan joukot taistelevat tiensä yhä syvemmälle tekoälyn maille, mutta he löytävätkin Creatorin kätköistä pikkulapsen. Voiko tämä tosiaan olla ihmisyyden lopettava superase?

Katso traileri. Liput: Finnkino

Disco Boy

Berliinin elokuvajuhlilla palkittu draama kahdesta sotilaasta. Aleksei pakenee kotimaastaan Valko-Venäjältä ja liittyy Muukalaislegioonaan Ranskassa. Satojen kilometrien päässä Nigerin suistossa Jomo taistelee sissiryhmässä suojellakseen asukkaita öljy-yhtiöiltä. Aleksei lähetetään taistelemaan samaan paikkaan, ja kun nämä kaksi kohtaavat, elämä ei ole enää ennallaan.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Dumb Money

Tositapahtumaan perustuva draamakomedia järjettömästä ilmiöstä: siitä, miten ostoskeskuksien videopelikauppoja pyörittävästä GameStopista tuli hetkessä maailman kuumin yritys. Kadunmies Keith Gill (Paul Dano), tunnetaan myös nimellä Roaring Kitty, upottaa säästönsä osakkeisiin ja tekee siitä postauksen sosiaaliseen mediaan. Hänen osakevinkkinsä alkaa elää omaa elämäänsä, ja yhtäkkiä rahan tuloa ei voi estää – kunnes osakemiljardöörit häviävät liikaa ja alkavat taistella vastaan. Danon lisäksi rooleissa mm. Pete Davidson, Vincent D’Onofrio ja America Ferrera. Ohjannut Craig Gillespie.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Elemental

Antiikin ajan klassiset alkuaineet, maa, ilma, vesi ja tuli, ovat pääosissa Disney Pixarin animaatioelokuvassa, joka sijoittuu näiden elementtien omaan kaupunkiin, Element Cityyn. Kaupungissa eletään yksinkertaisen säännön mukaan: elementit eivät sekoitu. Mutta mitä tapahtuu, kun tuli ja vesi ystävystyvät? Onko sittenkin mahdollista astua ulos omasta elementistään? Elokuva on sallittu kaikenikäisille.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Equalizer 3 – the Final Chapter

Trilogian kolmannessa osassa entinen hallituksen salamurhaaja Robert McCall (Denzel Washington) haluaisi sovittaa kauhean menneisyytensä. Hän löytää turvapaikan Etelä-Italiasta ja alkaa uskoa rauhaan, mutta saa tietää, että mafia pitää aluetta rautaisessa otteessaan. McCall ei näe muuta vaihtoehtoa kuin suojella uusia ystäviään, tarvittaessa väkivaltaisesti.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Equalizer-elokuvasarjan päätösosassa hyvä mies tappaa pahat missä vain, miten vain ja milloin tahansa

Expend4bles

Expendables-elokuvien sarja jatkuu lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen. Kaikella mahdollisella aseistautunut tiimi maailman parhaita palkkasotilaita yrittää estää terroristijärjestöä salakuljettamasta ydinaseita, joilla voitaisiin aloittaa Yhdysvaltojen ja Venäjän välinen sota. Räjähdyksiä ja nokkelia lähitaisteluita toimittamassa sarjan aiemmista elokuvista tuttujen Jason Stathamin, Dolph Lundgrenin, Randy Couturen ja Sylvester Stallonen lisäksi muun muassa Curtis ”50 Cent” Jackson, Megan Fox, Iko Iwais ja Andy Garcia.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Golda

Vuosi on 1973, ja maailman kiistellyintä aluetta johtaa Golda Meir. Israelin ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa naispääministeri joutuu tekemään vaikeita päätöksiä, kun Egyptin ja Syyrian joukkojen liittouma hyökkää. Israelin omana rautarouvanakin tunnettua Golda Meiriä esittää Helen Mirren.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Israelin rautarouva Golda Meir on tuotu valkokankaille – jälleen sulka Helen Mirrenin hattuun

ndiana Jones and the Dial of Destiny

Maailman tunnetuimpiin kuuluvan elokuvasarjan viidennen osan on kerrottu olevan myös sarjan viimeinen. Nimiroolin näyttelee itseoikeutetusti kaikkien Indy-elokuvien tähti, Harrison Ford. Hänet nähdään elokuvassa eläkkeelle jäävänä vanhana professorina, jonka vielä kerran on taisteltava natseja vastaan. Muissa tärkeissä rooleissa näyttelevät Fleabag-sarjasta tuttu Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas ja John Rhys-Davies. Elokuvan on ohjannut James Mangold, jonka aiempiin ohjauksiin kuuluvat mm. Cop Land (1997), Walk the Line (2005), Wolverine (2013) ja Le Mans 66 – täydellä teholla (2019). Musiikin seikkailuun on säveltänyt yhdeksänkymppinen säveltäjämestari, John Williams.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Fanikatsojien mieliksi tehdyn uuden Indiana Jones -elokuvan juonessa on liikaa läskiä

Jesus Revolution

Jesus Revolution on tositapahtumiin perustuva kertomus muutamasta hipistä Kaliforniassa, jotka 1960-luvun lopulla käynnistivät maailmanlaajuisen liikkeen. Elokuvan ovat ohjanneet Jon Erwin ja Brent McCorkle.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Kiiruna

Frigga on turvallisuuspäällikkö riskialttiissa Kiirunavaaran kaivoksessa. Hän yrittää tasapainoilla perheen, uuden rakkauden ja entisen puolison välillä samalla, kun käy yhä selkeämmäksi, että kaivoksessa Kiirunan kaupungin alla kytee vaara. Kun maa alkaa järistä ja pahimmat painajaiset näyttävät käyvän toteen, muut ongelmat muuttuvat merkityksettömiksi katastrofin rinnalla. Rooleissa mm. Tuva Novotny, Kardo Razzazzi ja Peter Franzén.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Ruotsalainen katastrofielokuva näyttää mihin ahneus voi johtaa – arviossa Kiiruna

Kuolleet lehdet

Aki Kaurismäen työläiselokuvien sarjan neljännessä osassa kaksi sattumalta Helsingin yössä kohtaavaa ihmistä yrittää löytää elämänsä viimeisen rakkauden. He eivät tiedä toistensa nimiä, puhelinnumerot hukkuvat ja alkoholi vaikeuttaa onnen tavoittamista. Tragikomedian pääosissa ovat Alma Pöysti ja Jussi Vatanen.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Apeutta ja kujeellisuutta, niistä on Aki Kaurismäen maailmalla palkittu Kuolleet lehdet tehty

Lapua 1976

Tositapahtumiin pohjautuva elokuva kertoo rakkaustarinan, joka sijoittuu keskelle Suomen rauhanajan tuhoisinta onnettomuutta. Lapuan patruunatehtaan räjähdys vuonna 1976 järkytti kaikkia suomalaisia. Elokuvan pääparia, Mattia ja Kaisaa, näyttelevät Konsta Laakso ja Linnea Leino. Kaisan isän roolissa nähdään Hannu-Pekka Björkman. Elokuvan on ohjannut Toni Kurkimäki ja käsikirjoittanut Tuukka Haapamäki.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Patruunatehtaan räjähdystä kuvaavassa Lapua 1976 -elokuvassa tositapahtumat toimivat, mutta melodraama ei

Lumipalloefekti

Pauliina Punkin ohjaama dokumentti poliittisesta skandaalista, joka sekoitti Suomea vuonna 2013. Nuoren feministisen kunnanjohtajan valinta Kittilässä johti suorastaan tragikoomiseen demokratian kriisiin, ja kaupungissa, jossa on enemmän poroja kuin ihmisiä, lähti liikkeelle lumipalloefekti. Punkki on seurannut Kittilän lumipallon pyörintää vuodesta 2018. Hänen mukaansa siinä näkyy isompi hiljaisuuden kulttuuri, jossa arkipäivän pahuus kukoistaa.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Máhccan – kotiinpaluu

Palkitun Eatnameamet – Hiljainen taistelumme -elokuvan tekijöiden uusi dokumentti käsittelee repatriaatiota, museoesineiden palauttamista sen kulttuurin pariin, josta ne ovat peräisin. Suomen kansallismuseo palautti vuonna 2021 tuhansia käyttöesineitä Saamelaismuseo Siidaan, mutta saamelaisten pyhät rummut jäivät silti museoihin ympäri maailmaa. Elokuva kuljettaa katsojaa museoiden vitriinien takana elävässä visuaalisessa, henkisessä ja filosofisessa maailmassa. Ohjaus Suvi West ja Anssi Kömi.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Manaaja: Uskon merkki

Tasan viisikymmentä vuotta sen jälkeen, kun alkuperäinen Manaaja-elokuva järkytti yleisöjä ympäri maailmaa, sen tarina jatkuu. Kaksi tyttöä, Angela ja Katherine, katoaa metsään päiväkausiksi. Pian heidän palattuaan selviää, että mukana palasi jotain pahaa. Angelan epätoivoinen isä etsii käsiinsä ainoan ihmisen, joka on kokenut saman: Chris MacNeilin, jonka tytär Regan selvisi riivauksesta ja manauksesta 50 vuotta sitten. Elokuvan on ohjannut David Gordon Green, ja MacNeilin rooliin palaa alkuperäisessä Manaaja-elokuvassa esiintynyt Ellen Burstyn.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Michael Monroe -dokumenttielokuva

Kaikki tietävät kuka on Michael Monroe, mutta kuka on Michael Monroe? Dokumentti kertoo Matti Fagerholmin matkasta Kekkosen ajan Suomesta kansainvälisiin parrasvaloihin. Unelmat särkyvät matkalla monta kertaa ja jättimenestys menetetään, mutta Matista tulee paitsi Michael, myös useiden supertähtien esikuva ja yksi Suomen menestyneimmistä rocktähdistä. Ohjanneet Pete Eklund, Jussi Lehtomäki ja Patrik Sigmundt.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Do you wanna hear the story of my life? Miten Michael Monroesta tuli Michael Monroe

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Ethan Hunt (Tom Cruise) juoksee, ajaa autoa, tappelee junan katolla, hyppää korkealta – ja paljon muuta, sillä hänellä on jälleen koko maailman pelastus vastuullaan. Mission Impossible -sarjan seitsemännessä elokuvassa nähdään Cruisen ohella tuttu tiimi, Ving Rhames, Simon Pegg ja Rebecca Ferguson. Vastapuolella hankaluuksia aiheuttaa mm. asekauppias ”Valkoinen leski” (Vanessa Kirby), eikä peli ratkea yhden elokuvan aikana – kaksiosaisen elokuvan toinen osa saa ensi-iltansa ensi vuonna. Molempien elokuvien ohjaaja on Christopher McQuarrie, tuttu nimi jo useista aiemmista Mission Impossible ja Tom Cruise -elokuvista.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Liki kolmetuntinen Mission Impossible: Dead Reckoning Part One pitää hyvää vauhtia yllä – onneksi

Muumipeikko ja pyrstötähti

Vuoden 1992 muumianimaatio uudistetulla kuvanlaadulla ja uudella äänimaailmalla. Filosofi Piisamirotta ilmestyy Muumilaaksoon ja kertoo, että maailmanloppu on tulossa. Muumipeikon ja Nipsun on lähdettävä selvittämään asiaa Yksinäisille vuorille. Matkalta löytyy hirvittäviä vaaroja ja uusia, ikuisia ystävyyksiä – kuten Nuuskamuikkunen.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Muumeja 30 vuoden takaa, mutta uusilla äänillä – arviossa Muumipeikko ja pyrstötähti

Nunna II

The Conjuringin ja Annabellen universumista tulee jälleen uusi kauhutrilleri. Neljä vuotta edellisen Nunna-elokuvan tapahtumien jälkeen ranskalaisessa sisäoppilaitoksessa alkaa tapahtua jotain pahaa. Sisar Irenen (Taissa Farmiga) on jälleen kohdattava demoninunna Valak ja kaikki kauhut, mitä tämä tuo tullessaan.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Oppenheimer

Christopher Nolanin odotettu uutuuselokuva kertoo atomipommin kehittämisestä toisen maailmansodan aikana Yhdysvalloissa. Salaista projektia Los Alamosissa johti fyysikko Robert Oppenheimer (1904–1967). Nimiroolia elokuvassa näyttelee Cillian Murphy, joka tunnetaan erityisesti Peaky Blinders -televisiosarjan pääosanesittäjänä. Muissakin rooleissa nähdään nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Florence Pugh ja Rami Malek. Ohjaaja-käsikirjoittaja Christopher Nolan puolestaan muistetaan mm. Batman-trilogiastaan sekä maineikkaista tieteiselokuvistaan Inception (2010) ja Interstellar (2014).

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Christopher Nolanin Oppenheimer kertoo vaikuttavasti ydinpommin keksijän kunniaa seuranneesta tuhosta

Peluri – kuolema on elävien ongelma

Arto (Jari Virman) saa aikuisiällä kuulla, että hänellä ei ole juuri lainkaan aivoja. Ristolla (Pekka Strang) taas ei vaikuta olevan sydäntä, kun uhkapelaaminen menee perheen ja kodin edelle. Kaksikolle jää vain yhteinen ruumisautobisnes ja heistä tulee alan halvimmat kuskit, jotka elannon eteen noukkivat kyytiinsä kaikkein sotkuisimmat tapaukset. Yllättäen he joutuvat kuitenkin molemmat pelaamaan uhkapeliä, jossa panoksena on henki. Voiko jokin mennä vielä enemmän pieleen.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Peluri pelaa sysimustilla korteilla – arviossa Teemu Nikin ensi-iltaelokuva

Retribution

Matt Turner (Liam Neeson) on menestyvä liikemies, joka yrittää tasapainoilla bisneksen ja perheen välillä. Eräänä päivänä lapsiaan kouluun kyyditessään hän saa tuntemattomalta soittajalta puhelun: autossa on pommi, ja Mattin on tehtävä juuri niin kuin soittaja sanoo, tai se räjähtää. Pelissä on ihmishenkiä ja isoja rahoja, ja yhä vaarallisemmaksi muuttuvaa tehtävää suorittaessaan Matt yrittää samalla selvittää kuumeisesti, kuka on ansan takana.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Ryhmä Hau: Mahtielokuva

Lasten rakastaman animoidun pelastuspartion uudessa elokuvassa Jännälään iskeytyy meteoriitti, joka antaa Ryhmä Haun pennuille supervoimia. Heistä tulee supersankaripartio Mahtipennut. Kun ryhmän arkkivihollinen Hanttinen vapautuu vankilasta ja alkaa työskennellä hullun tieteilijän kanssa, koko Jännälän kohtalo on vaakalaudalla. Pentujen on pysäytettävä viholliset, mutta miten se onnistuu, kun nämä yrittävät lisäksi varastaa heidän supervoimansa?

Katso traileri. Liput: Finnkino

Saw X

Kymmenes Saw-elokuva sijoittuu sarjan aikajanalla ensimmäisen ja toisen osan väliin. Sadistinen sarjamurhaaja John Kramer (Tobin Bell) sairastaa parantumatonta syöpää ja matkustaa epätoivoisena Meksikoon saadakseen kokeellista hoitoa. Myöhemmin paljastuu, että koko operaatio on pelkkä valtava huijaus. Johnin jäljellä olevan elämän tarkoitukseksi muodostuu – tietenkin – kostaa huijareille raa’an pelin ja kierojen ansojen avulla.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Spede

Draamaversio Pertti “Spede” Pasasen elämästä ja työstä sijoittuu hänen innovatiivisimpaan elokuvantekovaiheeseensa 1960-luvulla. Aikansa ikoni Spede käy väsymätöntä taistelua viihteen puolesta taidepiirejä vastaan, ja taistelun taustalla luodusta Uuno Turhapurosta tulee kansan suosikki. Spedeä esittää Riku Nieminen, muissa rooleissa mm. Joonas Nordman, Aku Sipola, Minka Kuustonen ja Linnea Leino. Ohjannut Aleksi Delikouras.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Ei tullut suurta ja tyhjentävää Spede-elämäkertaelokuvaa, vaan tulipa Uuno Turhapuron synnyn läpijuoksu

Suuri kusetus

Tätä koiraelokuvaa ei ole tarkoitettu perheen pienimille. Särmikkään komedian pääkoira on Reggie, joka joutuu isäntänsä hylkäämäksi. Onneksi uusia kavereita löytyy kadulta, ja kulkukoirien matkassa myös Reggie oppii uusia temppuja. Suuren kusetuksen ääninäyttelijöinä esiintyvät mm. Will Ferrell ja Jamie Foxx. Elokuvan on ohjannut Josh Greenbaum. Ikäraja elokuvalla on K12.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Tavallista härskimpi koiraleffa – arviossa Suuri kusetus

Taru pienistä sankareista

Ranskalaisen animaation päähahmo on pikkuinen Kati-hiiri, joka kissaystävänsä Samin kanssa seikkailee muinaisessa Kreikassa. Suuttunut meren jumala Poseidon uhkaa pyyhkäistä kokonaisen kaupungin mereen, ja tämän estääkseen Kati ja Sam liittyvät legendaarisen sankarin, Iasonin, retkikuntaan. Retkellä kohdataan myyttisiä taruolentoja ja saadaan selville, mitä on todellinen sankaruus. Elokuvan ikäraja on K7.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Teini-ikäiset mutanttikilpikonnat palaavat jälleen valkokankaalle, nyt seitsemättä kertaa. Alkuaan sarjakuvissa seikkailleet, ihmismäisiksi mutatoituneet kilpparit esiintyivät ensi kertaa elokuvassa vuonna 1990. Uusimmassa elokuvassaan teinikilpikonnat haaveilevat tavallisten teinien elämästä ja newyorkilaisten suosiosta. Ensin pitää kuitenkin voittaa taisto salaperäistä rikollisjärjestöä vastaan. Animaation on ohjannut Jeff Rowe. Rowen aiempiin ohjauksiin kuuluu elokuva Mitchellin perhe ja koneiden kapina (2021), joka oli viime vuonna parhaan animaation Oscar-ehdokkaana.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Valoa valoa valoa

Vilja-Tuulia Huotarisen romaaniin perustuva elokuva 1980-luvun kesästä, ensirakkauden valosta ja sen heittämistä pitkistä varjoista. Mariia (Laura Birn) tulee vierailulle lapsuudenkotiinsa. Siellä hän muistaa elävästi, kuinka pikkukylään yllättäen saapunut Mimi sekoitti hänen elämänsä ihanasti hetkeksi 20 vuotta sitten. Muistot eivät ole pelkästään kultaisia, vaan Mariian on päästävä sinuiksi myös syyllisyyden kanssa ja annettava anteeksi sekä itselleen että muille.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Venetsian aaveet

Agatha Christien romaaniin Kurpitsajuhla perustuva jännityselokuva. Etsivä Hercule Poirot on vetäytynyt eläkkeelle Venetsiaan. Hän suostuu vastahakoisesti osallistumaan spiritistiseen istuntoon, joka hänen ystävänsä mukaan vaikuttaa aidolta. Kun yksi istunnon vieraista murhataan, Poirot’n on pakko etsiä järkevää selitystä palazzon varjoista. Vai voiko kuollut tappaa elävän?

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Viimeinen vuoro

Eläkeläinen Tom Harper (Timothy Spall) nousee bussiin Skotlannin pohjoisimmassa kolkassa. Hän aikoo taittaa 1 300 kilometrin matkan Englannin etelärannikolle bussi kerrallaan, koska lupasi aikoinaan vaimolleen niin. Painavaa ikää ja bussiaikatauluja uhmaava seikkailu vie matkalle rakkauteen, menetykseen ja periksiantamattomuuteen.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Matkalla kohti kaukaista kotia – Timothy Spall loistaa Viimeinen vuoro -elokuvassa

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua