Elokuvat Tampereella

ELOKUVAT | Tästä pääset lukemaan arviot ja kuvaukset kaikista elokuvista, jotka pyörivät tällä hetkellä Tampereen elokuvateattereissa. Lista päivitetään viikoittain.

Päivitetty 21.3.2023

Kulttuuritoimitus

Tästä jutusta löydät tiedot, trailerit ja lippulinkit kaikista elokuvista, joita Tampereella pääsee tällä hetkellä katsomaan. Listaa päivitetään viikoittain.

Finnkinon ohjelmistoon pääset täältä ja Niagaran ohjelmistoon täältä.

* *

65

Kauhunikkari Sam Raimin tuottamassa scifi-trillerissä seikkaillaan läpi esihistorian hirveyksien. Avaruusalus haaksirikkoutuu, ja henkiin jäävät vain lentäjä Mills (Adam Driver) ja nuori Koa (Ariana Greenblatt). He huomaavat päätyneensä kyllä maapallolle, mutta sellaisena, kuin se oli 65 miljoonaa vuotta sitten. Ainoa keino päästä pois on selviytyä jotenkin halki tuntemattomia vaaroja vilisevän muinaisen maailman.

Katso traileri. Liput: Finnkino

A Man Called Otto

Äreä leski Otto (Tom Hanks) on saanut tarpeekseen kaikesta paitsi järjestyksestä. Kun naapuriin muuttaa nokkela ja sinnikäs Marisol perheineen, joutuu järjestys koetukselle. Otton vastustelusta huolimatta heidän välilleen syntyy ystävyys, joka koettelee hänen käsitystään maailmasta ja muista ihmisistä. Marc Fosterin ohjaama lämminhenkinen draamakomedia perustuu Fredrik Backmanin menestyskirjaan Mies joka rakasti järjestystä.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Marvelin supersankarit Ant-Man ja Wasp ovat joutuneet ajassa irralleen. Hukkaan heittämäänsä aikaa surressaan he päätyvät perheenjäsentensä kanssa tutkimaan Kvanttimaailmaa, jossa aikajanat pirstoutuvat ja kaikki olemassa oleva on kyseenalaista. Rooleissa mm. Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors ja Michelle Pfeiffer.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Asterix ja Obelix lohikäärmeen valtakunnassa

Ranskalaisten sarjakuvalegendojen René Goscinnyn ja Albert Uderzon tuotanto loistaa valkokankailla jälleen. Kiinassa on tapahtunut vallankaappaus, ja syrjäytetyn keisarinnan tytär, prinsessa Sass Yi, onnistuu pakenemaan Galliaan. Siellä hän pyytää apua Asterixilta (jota näyttelevä Guillaume Canet on myös ohjannut elokuvan) ja Obelixilta (Gilles Lellouche). Sankarit päättävät auttaa prinsessaa pelastamaan äitinsä, mutta samaan aikaan Kiinaa lähestyvät Julius Caesar ja hänen mahtavat roomalaiset sotilaansa.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Avatar: The Way of Water

James Cameron palaa ohjaamaan eeppisen kauniita seikkailuja kaukaisella Pandora-planeetalla. Yli kymmenen vuotta ensimmäisen Avatar-elokuvan tapahtumien jälkeen Jakella ja Neytirillä on perhe. Heidän heimoaan kuitenkin uhkaa sota, ja suojellakseen toisiaan heidän on kamppailtava tosissaan. Rooleissa mm. Zoe Saldana, Sam Worthington ja Sigourney Weaver.

Katso traileri. Liput: Finnkino

The Banshees of Inisherin

Pienellä Irlannin länsirannikon saarella asuvat Colm ja Pádraic ovat olleet ystäviä iät kaiket. Eräänä päivänä Colm päättää, ettei haluakaan ystävyyden jatkuvan. Pádraic tahtoo epätoivoisesti elvyttää heidän välinsä, mutta Colm vaikuttaa olevan valmis äärimmäisiin tekoihin päästäkseen hänestä eroon. Ohjaus ja käsikirjoitus Martin McDonagh.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Hilpeys ja hirvittävyys vuorottelevat aikamiesten ystävyyden hiipuessa elokuvassa The Banshees of Inisherin

Bonusperhe-elokuva

Lisa ja Patrik huomaavat yllättäen olevansa avioerossa. Patrik oli muutama vuosi sitten uskoton, ja Lisan silloin hakema avioero on astunut voimaan, vaikka asiat on sovittu ja hakemus unohtunut. Patrik ei missään tapauksessa halua olla eronnut, joten hän päättää kosia Lisaa uudestaan ja pitää yllätyshäät vuoristossa uudenvuodenaattona. Seuraa hämmentävä ja lämminhenkinen rakkauden ruumiinavaus. Kauanko avioliiton puolesta kuuluu taistella?

Katso traileri. Liput: Finnkino

Cocaine Bear

Elizabeth Banksin ohjaana sekopäinen ja verinen mutta tositapahtumiin perustuva jännityskomedia kadonneesta kokaiinilastista ja mustakarhusta, joka piti elämänsä bileet. Vuonna 1985 miljoonien arvosta kokaiinia salakuljettanut lentokone putosi georgialaiseen metsään. Samassa metsässä samoilivat turistit, paikalliset teinit sekä tietenkin poliisit ja rikolliset. Yli 200-kiloinen, valtavan määrän kokaiinia syönyt karhu ei paljoa piitannut siitä, kenet heistä pisteli poskeensa seuraavaksi.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Creed III

Adonis Creed (Michael B. Jordan) on nyrkkeilylegenda, joka on saavuttanut viime vuosina lähes kaikki unelmansa. Hänen lapsuudenystävänsä Damian (Jonathan Majors) taas on viettänyt viimeiset 18 vuotta vankilassa. Damian uskoo, että oli aina heistä kahdesta se parempi, ja aikoo nyt todistaa sen. Adoniksen on astuttava kehään miehen kanssa, jolla ei ole mitään menetettävää. Ohjannut Michael B. Jordan, käsikirjoittaneet Keenan Coogler, Zach Baylin ja Ryan Coogler.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Demon Slayer: Kimetsu no yaiba – To the Swordsmith Village

Haruo Sotozakin ohjaamassa animessa perheensä menettänyt poika päättää ryhtyä Demon Slayeriksi toivoen voivansa muuttaa nuoremman sisarensa jälleen ihmiseksi.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Everything Everywhere All At Once

Hulvattomassa scifi-toimintakomediassa Evelyn Wang (Michelle Yeoh) on tavallisten vaikeuksien kanssa kamppaileva äiti, kunnes eräänä päivänä todellisuuden rakenteelle tapahtuu jotain kummallista. Evelynistä tulee ainoa, joka voi pelastaa multiversumin salaperäiseltä pahuudelta. Tehdäkseen sen hänen tulee tutkia kaikkia niitä elämiä, joita tuhannet muut Evelynit ovat eläneet toisissa ulottuvuuksissa. Elokuvan ovat ohjanneet Daniel Kwan ja Daniel Scheinert.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Hassisen Kone 40 vuotta myöhemmin

Vuonna 1980 aloittanut joensuulaislähtöinen Hassisen Kone oli olemassa vain pari vuotta, mutta jätti silti lähtemättömän jäljen suomalaiseen rockmusiikkiin. Mika Kaurismäen ohjaamassa ja Tampereen elokuvajuhlilla yleisöpalkinnon saaneessa dokumentissa nähdään paitsi arkistomateriaalia, myös bändin alkuperäisjäsenten Ismo Alangon, Harri ja Jussi Kinnusen sekä Reijo Heiskasen valmistautumista 40-vuotisjuhlakeikkaan. Samalla se kertoo nuorisojulkkisten kasvusta aikuisiksi ja musiikkibisneksen muuttumisesta 40 vuoden aikana. Ystävyys on ennallaan, mutta maailma ei ole enää sama.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Hiljainen tyttö

Vaiteliaan Cáit-tytön vanhemmilla on vaikeuksia ruokkia koko perhe. Cáit lähetetään kesäksi sukulaisten luokse kauas kotoa. Hän ei saa mukaansa juuri mitään, mutta on ensimmäistä kertaa elämässään huomion keskipiste ja turvassa. Kunnes sitten selviää, että kodissa onkin salaisuus. Claire Keeganin kirjaan perustuva draama on kuvattu lähes kokonaan iirin kielellä.

Katso traileri. Liput: Finnkino

John Wick: Chapter 4

Keanu Reeves palaa valkokankaille neljännen John Wick -elokuvan nimiroolissa. Menneisyytensä kanssa kanssa kamppailevalle entiselle palkkatappajalle Wickille tarjoutuu tilaisuus kukistaa High Table -sarjamurhaajajärjestö, joka johtaa koko alamaailmaa. Matkalla viimeiseen taisteluun hänen on kuitenkin kohdattava uusia vihollisia ja entisiä ystäviä.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Jonain päivänä tämä kaikki on sinun

Ruotsalaisdraamassa sarjakuvapiirtäjä Lisa ja hänen sisaruksensa palaavat ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen vanhempiensa maatilalle. Vanhemmat haluaisivat jättää sukupolvien ajan perheelle kuuluneet maat jollekulle lapsistaan, mutta näistä yksikään ei ole halukas muuttamaan takaisin keskelle ei mitään. Voisiko kotiinpaluu olla ratkaisu Lisan ongelmiin, vai pitäisikö kaikki sittenkin myydä metsäyhtiölle? Ohjaus ja käsikirjoitus Anders Öhman.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Jope ite

Jorma “Jope” Ruonansuu (1964–2020) oli lapsena koulukiusattu työläisperheen poika, aikuisena kansankoomikko ja imitaattori, joka osasi matkia yli 150 henkilöä. Arkistomateriaalia ja haastatteluita hyödyntävä dokumentti kertoo yhtenäiskulttuurin aikana läpi lyöneestä, mutta sen jälkeenkin suosiotaan kasvattaneesta populäärikulttuurin tähdestä, joka jatkoi työskentelyään lapsuuden traumoista huolimatta ja vielä syöpään sairastuttuaankin. Ruonansuun menehdyttyä presidentti Niinistö saattoi loppuun tämän aloittaman koulukiusauksen vastaisen projektin.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Kiljuset!

Rähmäkäpäläinen ja kovaääninen mutta hyväsydäminen Kiljusten perhe lähtee Linnanmäelle viettämään syntymäpäiviä. Matkan varrella perheen koira Pulla vaihtuu vahingossa presidentin koiraan. Lapset Mökö ja Luru lähtevät pelastamaan Pullaa, ja vanhemmat tietenkin perässä pelastamaan Mököä ja Lurua. Koko perheen lämminhenkinen sekoiluelokuva perustuu Jalmari Finnen kirjoihin.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Koputus

Suomalainen kauhuelokuva synkän metsän siimeksestä, rooleissa Pekka Strang, Inka Kallén ja Saana Koivisto. Aikuiset sisarukset palaavat selvittelemään kuolinpesää lapsuudenkotiinsa, jolla on synkkä historia. 15 vuotta aikaisemmin perheen isä löytyi pihalta surmattuna ja nuorin sisarus makuuhuoneen nurkasta häkkiin teljettynä, ja äiti julistettiin kadonneeksi. Sisarukset huomaavat alkavansa käyttäytyä talossa oudosti, ja pimeän laskeutuessa käy selväksi, että he eivät ole turvassa. Käsikirjoitus ja ohjaus Joonas Pajunen ja Max Seeck.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Kutsumus

Nuori tanskalainen pappi Lucas saa komennuksen Islantiin. Hänen pitäisi rakennuttaa kirkko ja dokumentoida uuden luterilaisen seurakunnan syntyä, mutta tehtävä alkaa pian vaikuttaa mahdottomalta. Paikallinen luonto on armoton ja asukkaat epäluuloisia, ja Lucas joutuu kamppailuun omatuntonsa kanssa.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Magic Mike’s Last Dance

Kolmannessa Magic Mike -sarjan musiikkikomediassa Mike (Channing Tatum) ajattelee palaavansa strippilavoille viimeisen kerran. Huono tuuri kuitenkin pakottaa hänet keikkailemaan baarimikkona, ja töissään hän kohtaa seurapiirirouvan (Salma Hayek Pinault), joka houkuttelee hänet kanssaan Lontooseen. Mike päätyy treenaamaan kokonaista nuorten miesten tanssiryhmää, vaikkei ole varma, onko hänestä siihen.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Missing

Kun Junen (Storm Reid) äiti lähtee uuden poikaystävänsä kanssa lomalle Kolumbiaan, Junen elämä muuttuu ensin huumaavaksi vapaudeksi. Äiti ei kuitenkaan palaa eikä vastaa enää viesteihin, eikä paikallinen poliisi voi noin vain tutkia Kolumbiassa tapahtunutta katoamista. June alkaa selvittää asiaa neuvokkaasti itse – ja hänelle valkenee, ettei hän oikeastaan tuntenut äitinsä poikaystävää, eikä edes omaa äitiään.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Miten korjata maailma

Jouko Aaltosen ohjaama, tosikkomaisuutta pakoon pyrkivä dokumentti 2000-luvun suoran toiminnan liikkeistä ja aktivismista. Miten ja minkä eteen talonvaltaajat, anarkistit ja monet muut ovat toimineet? Mitä siitä kaikesta on opittu? Ääneen pääsevät aktivistit itse, ja elokuva käyttää myös runsaasti heidän omia valokuviaan ja videoitaan.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Muklat: Viirun ja Pesosen talon asukit

Pikkuriikkiset muklat asuvat yhdessä Viirun ja Pesosen kanssa rakastetuissa lastenkirjoissa ja -elokuvissa. Muklat kaipaavat kaaosta ja varastelevat silloin tällöin tavaroita, mutta he eivät ole asuneet Viirun ja Pesosen luona aina. Koko perheen animaatio kertoo, kuinka muklat aikanaan häädettiin kaupasta, jossa he olivat asuneet sukupolvien ajan, ja lähtivät huimalle seikkailulle etsimään uutta kotia.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Muumiot: Seikkailu ajan halki

Koko perheen komediassa maan alla asustaa salaa elävien muumioiden kansa. Faaraon tyttären Neferin pitäisi seitsemän päivän kuluessa naida nuorukainen nimeltä Thut, mutta kumpikaan ei ole ajatuksesta innostunut. Kun Thutin aiottu vihkisormus katoaa, hänen on yritettävä soluttautua ihmisten joukkoon maan päälle etsimään sitä. Seuraksi seikkailuun lähtevät pikkuveli lemmikkikrokotiileineen ja Nefer. Miten vastahankaisen kihlaparin käy nykypäivän Lontoossa?

Katso traileri. Liput: Finnkino

Napapiirin sankarit 4

Lentävien lauseiden kulttikomediasaagassa on taas pari muuttujaa. Uuden sankarin (jota esittää Heikki Ranta) olisi löydettävä pimeimmältä Napapiiriltä tofua, rakkauden tähden. Aikaa kuitenkin on rajallisesti, eivätkä kaikki tunnu edes tietävän, mitä se tofu on. Käsikirjoittajana on tuttuun tapaan Pekko Pesonen ja rooleissa nähdään mm. Pamela Tola, Mikko Töyssy, Timo Lavikainen ja Kari Ketonen.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Operation Fortune: Ruse De Guerre

Asepohatta Greg Simmonds (Hugh Grant) käy kauppaa uudella teknologialla, joka voisi asettaa koko maailman tulevaisuuden vaakalaudalle. Supervakooja Orson Fortune (Jason Statham) alkaa vastahakoiseen yhteistyöhön agenttien ja Hollywood-tähden kanssa pysäyttääkseen kaupat. Räjähtelevän toimintakomedian on ohjannut Guy Ritchie.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Pertsa ja Kilu – Faaraon sormus

Vuonna 2021 ilmestynyt Väinö Riikkilän lastenkirjoihin perustuva Pertsa ja Kilu -elokuva saa jatko-osan, jossa rohkeus ja kekseliäisyys ovat jälleen koetuksella. Pertsa, Kilu ja Pirkko ovat saaneet haltuunsa kartan, joka paljastaa faarao Tutankhamonin sormuksen sijainnin. Edessä on hillitön seikkailu, johon mukaan hyppäävät myös kaksoset Vappu ja Kerttu, ja vankikarkuri Annabella Pehko.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Rakkaani merikapteeni

Ensimmäinen rakkaus saattaa yllättää, mutta niin saattaa viimeinenkin. Eläköitynyt merikapteeni Howard (James Cosmo) asuu yksin meren rannalla. Tytär Grace (Catherine Walker) palkkaa isänsä avuksi kodinhoitajan, Annien (Bríd Brennan), joka hiljalleen sulattaa Howardin sydämen – tämän sitkeästä vastustelusta huolimatta. Aikuisilla ihmisillä on kuitenkin tunne-elämänsä möröt kannettavinaan, ja sekä Howard, Annie että Grace joutuvat kohtaamaan omansa.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Täyden kympin purjehdus – arviossa Klaus Härön Rakkaani merikapteeni

Revontulten räppäri

Dokumentti luomisen palosta ja halusta tehdä saamelaisuudesta oman näköistä. 18-vuotias Mihkku Laiti tuli tutuksi Talent Suomi -ohjelmasta. Saamenmaan pohjoisimmassa kolkassa asuva Mihkku osaa sekä räpätä että hoitaa poroja. Pitäisikö hänen seurata unelmiaan vai isänsä jalanjälkiä? Ohjaaja Petteri Saario on tuntenut Mihkkun viisivuotiaasta saakka.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Risto Räppääjä ja villi kone

Kahdeksannessa Risto Räppääjä -lastenelokuvassa Riston kesästä näyttää tulevan tylsä, koska hänen ystävänsä Nelli on täysin hurahtanut poppari Ville Pyryyn. Naapurin Lennart lainaa Ristolle konsolipeliä, ja Risto liimautuukin huoneeseensa sen pariin. Tarvitaan Nellin, Rauha-tädin ja Elvi-räppääjän interventio, jotta hänet saadaan irti koneen imusta – ja Ville Pyrystäkin kuullaan vielä. Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoihin perustuvan elokuvan on ohjannut Maria Sid.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus

Shrek-satumaailmasta tuttu Saapasjalkakissa tekee paluun uudessa animaatiossa. Lainsuojattomana säiläsankarina Saapasjalkakissa on käyttänyt jo kahdeksan kissan yhdeksästä elämästä, mutta eläkepäivät eivät houkuttele. Hän lähtee etsimään toivomustähteä, jolta voisi pyytää lisää elämiä. Kumppaneiksi löytyvät salaperäinen Kitty Pehmotassu ja höntti Perro-koira, mutta vastapuolella ovatkin itse Iso Paha Susi ja Kolmen Karhun mafia. Millaiseksi muuttuu hurjapään seikkailu, kun pelissä on ainoa elämä?

Katso traileri. Liput: Finnkino

Shazam! Fury of the Gods

DC Comicsin sarjakuvista ja aiemmasta Shazam!-elokuvasta tutun Billy Batsonin seikkailut jatkuvat. Lausumalla taikasanan ”shazam” Billy ja hänen kasvattisisaruksensa muuttuvat aikuisiksi supersankareiksi. Kun kostonhimoiset Atlaksen tyttäret saapuvat maapallolle etsimään heiltä varastettua taikaa, on joukolla yksinkertainen tehtävä: pelastaa itsensä ja maailma. Toimintaseikkailun on ohjannut jo edellisestä Shazam!-elokuvasta vastannut David F.  Sandberg, ja myös päärooleissa nähdään edellisestä osasta tuttuja kasvoja.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Sisu

Kun toinen maailmansota raivoaa maailmalla, Aatami Korpi (Jorma Tommila) kaivaa kultaa yksinään Lapissa. Lopulta Aatami löytää kultaa ja lähtee viemään sitä lähimpään kaupunkiin. Vastaan tulee kuitenkin natsien tuhopartio, joka himoitsee veren lisäksi kultaa. Erämaassa alkaa korvia repivä rytinä, kun yksi mies taistelee natseja vastaan pelkän sisun voimin. Ohjaus ja käsikirjoitus Jalmari Helander.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Yksi sisukas mies vastaa kolmeakymmentä natsia – arviossa Jalmari Helanderin Sisu

Skimbagirls

Komedia naisten välisestä ystävyydestä ja Suomen Lapista. Neljän ystävän porukka on nuoruusvuosistaan lähtien tehnyt yhteisiä matkoja talvilomakohteisiin, joissa he eivät suinkaan hiihdä, vaan bailaavat. Kun heistä yksi on menossa viidettä kertaa naimisiin, kokoonnutaan sitä juhlistamaan porukalla Saariselälle. Toisille häät ovat kaivattu katko arjesta, mutta morsiamen sisko on epäileväinen. Ohjannut Mirja Pyykkö.

Katso traileri. Liput: Finnkino

The Son

Florian Zellerin draama, joka seuraa perhettä sen hajotessa ja yrittäessä löytää toisensa uudelleen. Muutama vuosi vanhempiensa eron jälkeen 17-vuotias Nicholas ei enää pysty asumaan äitinsä Katen kanssa. Hän muuttaa asumaan isänsä Peterin ja tämän uuden kumppanin Bethin luokse. Rooleissa mm. Hugh Jackman, Vanessa Kirby, Laura Dern ja Anthony Hopkins.

Katso traileri. Liput: Niagara

Tár

Lydia Tár (Cate Blanchett) on säveltäjä, ikoni ja huippuorkesterin kapellimestari. Menestynyt ja rakastettu Tár valmistautuu samaan aikaan kirjansa julkaisuun ja Mahlerin 5. sinfonian konserttiin, kun hänen ympärillään alkaa tapahtua outoja. Tárin vallan väärinkäyttöä koskevien huhujen levitessä hänen elämänsä alkaa hiljalleen hajota liitoksistaan. Ohjaus ja käsikirjoitus Todd Field.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Esiintyvän taiteilijan hurmio ja sortuminen tuovat Cate Blanchettille Tár-elokuvasta vielä Oscarin

To Leslie

Päihderiippuvainen yksihuoltajaäiti Leslie (roolista Oscar-ehdokkuuden saanut Andrea Riseborough) voittaa lotossa satumaisen summan rahaa. Miljoonat palavat kuitenkin muutamassa vuodessa alkoholiin ja huumeisiin. Leslie nukkuu yönsä missä sattuu ja pettää kerta toisensa jälkeen läheisilleen antamansa lupaukset olla juomatta enää. Kun motellin omistaja Sweeney antaa myötätunnosta Leslielle töitä, tämä saa vielä yhden ohuen mahdollisuuden tasaiseen elämään ja ihmissuhteisiin. Tunnepitoinen, tositapahtumiin perustuva draama pohjakosketuksista ja uusista mahdollisuuksista, ohjannut Michael Morris.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Tyttäreni laulu

Nuoren parin Amaian (Laia Costa) ja Javin (Mikel Bustamante) odotukset ovat korkealla, kun esikoisvauva syntyy. Vanhemmuus vaatii kuitenkin myös uhrauksia, ja kun Javi lähtee työmatkalle, Amaia matkustaa vanhempiensa luo saadakseen apua vauva-arkeen. Kun Amaian äiti sairastuu, roolit perheessä heittävät jälleen häränpyllyä. Alauda Ruiz de Azúan käsikirjoittama ja ohjaama draama tarkastelee perhedynamiikan heittelyä oman mielen ja yhteiskunnan luomien paineiden välissä. Miten ollaan samaan aikaan jonkun lapsi ja vanhempi?

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

The Whale

Darren Aronofskyn psykologinen draama rehellisyydestä ja eristäytyneestä opettajasta, joka toivoo tehneensä elämässään edes yhden asian oikein. Charlie (Brendan Fraser) opettaa kirjoittamista etäluennoilla, mutta ei koskaan avaa omaa webkameraansa, koska häpeää ylipainoaan. Hänen ainoat kontaktinsa ulkomaailmaan ovat sairaanhoitaja, hänen pelastamistaan yrittävä lähetyssaarjaana ja pizzalähetti, joka ei myöskään ole koskaan nähnyt häntä. Kun Charlie päättää korjata välit teini-ikäiseen tyttäreensä, jota ei ole nähnyt vuosiin, sekä hänen oma maailmansa että moni elämä hänen ympärillään mullistuu.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

The Whale -elokuvan englanninopettaja Charlie on kuin valas akvaariossa

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua