Uutta: Tuotantopalvelut

Kulttuuritoimituksen tuotantopalveluilla on käytössään yli 100 ammattilaista journalisteista kuvaajiin, taiteilijoihin ja muihin media-alan ammattilaisiin. Kontaktiemme avulla voimme järjestää myös vierailuja ja taiteilijatapaamisia mielenkiintoisiin kohteisiin, turvallisesti sopivan kokoisilla ryhmillä. 

Instagram-uutisointi
Kaipaatko yrityksesi tapahtumalle tai tärkeälle päivälle näkyvyyttä Instagramissa? Kaappaamme Instagram-tilisi, ja muutamme tärkeän päiväsi näyttäväksi Instagram Storyksi. Tarina tietysti tallennetaan ja parhaista paloista kootaan napakka julkaisu hyvällä suomen kielellä. Paketti sisältää esimerkiksi 5–10 ruudun storyn tallennuksineen ja 1–3 kuvan julkaisun.

Virtuaalitapahtumat
Haluatko järjestää etänä kaikkien aikojen pikkujoulut, häät tai syntymäpäiväjuhlat? Hoidamme tekniikan, tarvittavat livestreamaukset sekä ohjelman alkumaljoista esiintyjiin tai vaikka etäohjattuun sirkustuntiin. Sinä voit keskittyä nauttimaan!
Paketti sisältää esimerkiksi 1–5 huoneen tapahtuman järjestämisen Zoom-ympäristössä, huippuhetken (kuten vihkimisen) livestreamauksen ja aikataulutetun ohjelman eri tapahtumahuoneisiin.
Meillä on myös tuoretta kokemusta virtuaalifestivaalin järjestämisestä.

Verkkojulkaisut
Haluatko verkkosivut, jotka näyttävät huolella tehdyltä julkaisulta ja houkuttelevat painamaan jakonappia? Paketoimme sisältösi hyötyjournalismiksi, henkilökuviksi tai yrityksesi tarinaa kertovaksi lyhytelokuvaksi.
Paketti sisältää esimerkiksi mobiilioptimoidut WordPress-verkkosivut, valokuvaajan ottamat kuvat, noin minuutin kestävän videon ja toimittajan kirjoittamat tekstit.

 

___________________

Meiltä saa myös perinteisiä mainostoimistopalveluita:

Printtituotteet
Esitteet, julisteet, käyntikortit, asiakaslehdet, advertoriaalit. Nopealla aikataululla ilmestyvät tabloid-julkaisut. Näille kaikille meillä on kokeneita tekijöitä.

Web-suunnittelu
Kaipaako yrityksesi nettisivusto uudistusta? Jo yhden keskustelun jälkeen (tapaaminen tai Teams) voimme löytää idean, jonka pystyy toteuttamaan nopeallakin aikataululla. Tarvittaessa hoidamme myös kaikki tekniset asiat puolestasi.

Videotuotannot
Henkilöhaastattelu, uutisinsertti, lyhytelokuva, musiikkiesitys… Journalismia, taidetta tai jotakin siltä väliltä. Varmasti löytyy oikea muoto välittämään vahva viesti sinun yleisöllesi.

Sosiaalisen median aineistot
Somekuvitukset ja -videot. Ajatuksia herättävät tekstisisällöt. Kysy tarjousta sarjatuotannoista, esimerkiksi yhden päivän aikana kuvattavasta 3–5 videon sarjasta.

 

 ___________________

Kulttuuritoimituksen tuotantopalvelut
y-tunnus 3122483-2

Tuottaja
Kaisa Järvelä
050 3450 798

Osoite
Satakunnankatu 22 G 157
33210 Tampere