Kulttuurin perikunta

Tervetuloa tukijat

Monet ovat kysyneet, miten Kulttuuritoimitukseen pääsee mukaan ja miten sitä voi tukea taloudellisesti. Kiitos siitä jo tässä vaiheessa!

Kulttuuritoimituksen tukijoukkoihin voi tulla Kulttuurin perikunnan, perustettavan yhdistyksen kautta. Kulttuurin perikunta tukee kulttuurijournalismia ja edistää kulttuurin kuluttamista.

Käytännössä yhdistys voi esimerkiksi maksaa jonkin merkittävän Kulttuuritoimituksen juttukeikan tai se voi tarjota yhteistyökumppaneidensa kanssa erityisen edullisia lippuja kulttuuritapahtumiin. Kulttuurin perikunta on myös itse aktiivinen toimija ja jakaa kulttuurikokemuksia Kulttuuritoimituksen seuraajien kanssa.

Yhdistyksen perustamisprosessi on aloitettu toukokuussa 2019. Kulttuuritoimitus.fi kertoo yhdistyksen toiminnan käynnistymisestä.

Tervetuloa kumppanit

Kulttuuritoimitus on osa laajempaa kulttuuripalvelua, jonka tuotekehitys käynnistyy pilottikauden aikana. Jos olet kiinnostunut tuomaan oman yhteisösi tai yritykseksi mukaan yhteistyökumppaniksi, lähetä meille yhteydenottopyyntö tänne: toimitus@kulttuuritoimitus.fi

Mainospaikat

Tukea voi osoittaa myös Kulttuuritoimitus.fin perinteisillä mainosbannereilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lisätietoja
Marita Salonen
tuottaja
Kulttuuritoimitus.fi
0407533253