Mitä elokuvateattereissa näkyy juuri nyt?

15.10.2021

Tiikerit. Kuva: Kinoscreen Illusion

Tästä pääset lukemaan arviot ja kuvaukset kaikista elokuvista, jotka pyörivät tällä hetkellä Tampereen elokuvateattereissa. Lista päivittyy perjantaisin.

Kulttuuritoimitus

Tästä jutusta löydät tiedot, trailerit ja lippulinkit kaikista elokuvista, joita Tampereella pääsee tällä hetkellä katsomaan. Listaa päivitetään perjantaisin.

Finnkinon ohjelmistoon pääset täältä ja Niagaran ohjelmistoon täältä.

* *

007 No Time to Die

Uusin James Bond -elokuva saa viimein ensi-iltansa, jonka alkujaan piti olla jo puolitoista vuotta sitten. Bondin roolia näyttelee nyt viidettä kertaa Daniel Craig. Elokuvan pahiksena nähdään Rami Malek. Elokuvan on ohjannut Cary Joji Fukunaga, joka tunnetaan mm. True Detective -televisiosarjan tuottaja-ohjaajana. Lue Kaarina Lehtisalon neljän tähden arvio täältä.

”Bond ei ole enää kylmä tappaja, vaan mies, joka on valmis mihin tahansa rakkauden tähden. Bondista tulee aito sankari, mitä hän oikeastaan koskaan aiemmin ei ole ollut.”

Katso traileri. Liput: Finnkino

After We Fell

Nuorille aikuisille suunnatun romanttisen elokuvasarjan kolmannessa osassa Tessan ja Hardinin parisuhde on jälleen koetuksella. Päärooleissa näyttelevät tuttuun tapaan Josephine Langford ja Hero Fiennes Tiffin.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Ainbo – Amazonin sademetsän rohkein tyttö

Animaatioelokuva kertoo Ainbosta, tytöstä, joka on asunut Amazonin viidakossa koko elämänsä. Eräänä päivänä Ainbo saa tietää, että hänen kotinsa ja koko sademetsä on vaarassa tuhoutua. Ainbon on toimittava, ennen kuin on liian myöhäistä. Elokuvan ikäraja on K7.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Black Widow

Scarlett Johansson on pääosassa Mustan Lesken nimiroolissa Marvel-sarjakuvahahmoon perustuvassa supersankarielokuvassa. Elokuvan on ohjannut australialainen Cate Shortland.

Katso traileri. Liput: Finnkino

The Boss Baby: Perhebisnes

Neljän vuoden takainen DreamWorksin animaatioelokuva The Boss Baby (2017) saa jatko-osan, jossa edellisen elokuvan sankarit Tim ja Ted ovat kasvaneet aikuisiksi. Veljekset ovat vieraantuneet toisistaan, mutta uuden seikkailun myötä he palaavat jälleen yhteen. Elokuvan on ohjannut ykkösosan ohjaaja Tom McGrath. Elokuvan ikäraja on K7.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Candyman

Kauhutarina koukkukätisestä tappajasta palaa valkokankaalle uutena versiona. Yksi elokuvan käsikirjoittajista on Jordan Peele, joka voitti Oscarin kauhuelokuvansa Get Out (2017) käsikirjoituksesta. Uuden Candymanin on ohjannut Nia DaCosta.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Croodit: Uusi aika

Lasten animaatioelokuvassa luolamiesten perhe Croodit kohtaa hieman pitemmälle evoluutiossa ehtineen perheen, Parempaiset. Joel Crawfordin ohjaama elokuva on jatkoa vuoden 2013 elokuvalle, ja on saanut ikärajakseen K7.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Dyyni

Denis Villeneuven ohjaama elokuva perustuu kirjailija Frank Herbertin tieteisromaaniklassikkoon Dyyni (Dune, 1965). Elokuvassa seurataan nuoren Paul Atreidesin (Timothée Chalamet) kasvua sankarin mittoihin vaarallisella planeetalla taisteluiden keskellä. Muissa rooleissa nähdään mm. Rebecca FergusonOscar IsaacJosh Brolin ja Stellan SkarsgårdLue Antti Selkokarin kahden ja puolen tähden arvio täältä.

”Hienoja ovat hirviöt, mutta ihmiset ja inhimillinen draama jäävät puutteellisiksi. Parempaa pitää olla kuin hyppäämistä hiekkaharjanteilla silmät sinisinä vilkkuvien neitokaisten perässä, jotta elokuvaa jaksaisi katsoa liki kolmea tuntia.”

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Escape Room: No Way Out

Kauhujännäri on jatko-osa parin vuoden takaiselle elokuvalle Escape Room (2019). Elokuvassa kuusi ihmistä yrittää selviytyä hengissä kuolemanvaarallisten pakohuoneiden sarjasta.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Fast & Furious 9

Kaksikymmentä vuotta jatkuneen elokuvasarjan yhdeksännessä osassa Dominic Toretto (Vin Diesel) ajaa kaasu pohjassa eri puolilla maapalloa. Elokuvan on ohjannut Justin Lin, joka ohjasi myös sarjan osat 3–6. Lue Kaarina Lehtisalon yhden ja puolen tähden arvio täältä.

”On aivan sama kuinka monta moottoripyörää, autoa ja ajoneuvoyhdistelmää pyörii ilmassa yhtä aikaa, jos mikään ei tunnu miltään.”

Katso traileri. Liput: Finnkino

Free Guy

Ystävällinen pankkivirkailija saa tietää olevansa videopelin sivuhenkilö, minkä jälkeen hän ottaa elämänsä ohjat omiin käsiinsä ja heittäytyy mukaan peliin. Disneyn tuottaman komediaelokuvan päärooleissa nähdään Ryan Reynolds ja Jodie Comer. Lue Kaarina Lehtisalon neljän tähden arvio täältä.

”Free Guy käsittelee luontevan kepeästi melko painaviakin eksistentiaalisia kysymyksiä – kuten onko sillä merkitystä, jos en olekaan oikeasti olemassa.”

Katso traileri. Liput: Finnkino

Gagarine – kiertoradalla

Yhteiskunnallista realismia ja fantasiaa yhdistävä ranskalaiselokuva sijoittuu pariisilaiseen lähiöön, jossa valtava rakennuskompleksi Cité Gagarin on purku-uhan alla. Päähenkilö on 16-vuotias Yuri, joka yrittää estää kotinsa tuhoutumisen. Elokuvan ovat ohjanneet Fanny Liatard ja Jérémy Trouilh.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

The Green Knight

Kuningas Arthurin hoviin sijoittuva fantasiaelokuva kertoo kuninkaan siskonpojasta, Gawainista, joka yrittää voittaa mystisen ”vihreän ritarin”. Gawainin roolin näyttelee Dev Patel.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Halloween Kills

Kauhuelokuvasarja Halloween saa jatkoa, sillä Michael Myers ei tietenkään kuollut vuoden 2018 Halloween-elokuvassa. Uuden jatko-osan on ohjannut David Gordon Green, joka vastasi myös edellisen osan ohjauksesta. Pääroolissa nähdään luonnollisesti Jamie Lee Curtis.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Hytti nro 6

Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix’lla palkittu Juho Kuosmasen (Hymyilevä mies) elokuva vie junamatkalle arktisiin neuvostomaisemiin. Sydänsurujaan Moskovasta Murmanskiin pakeneva Laura (Seidi Haarla) saa hyttikaverikseen kovapintaisen kaivostyöntekijän Ljohan (Juri Borisov). Raiteille sijoittuva road movie on syntynyt Rosa Liksomin Finlandia-palkitun romaanin innoittamana.

Katso traileri. Liput: Niagara

Ikuiseen rauhaan

Ville Suhosen ohjaama ja käsikirjoittama dokumenttielokuva kertoo Arndt Pekurisesta (1905–1941), joka oli kansainvälisestikin tunnettu suomalainen pasifisti. Pekurinen kieltäytyi aseista viimeiseen saakka, ja hänet teloitettiin rintamalla vuonna 1941.

Liput: Niagara

Isä

Florian Zellerin ohjaama ja käsikirjoittama draamaelokuva kertoo iäkkäästä, itsepäisestä miehestä, joka ei suostu ottamaan vastaan tyttärensä järjestämää hoitoapua. Elokuvan pääroolissa nähdään Anthony Hopkins, joka voitti näyttelijätyöstään Oscar-palkinnon. Hänen tytärtään näyttelee Olivia Colman. Elokuva voitti myös parhaan sovitetun käsikirjoituksen Oscarin. Lue Antti Selkokarin neljän tähden arvio täältä.

”Paljosta puheestaan huolimatta elokuva saa sanottua tärkeimpiä asioitaan visuaalisesti. Niin vakuuttava Hopkins on muistisairaan miehen esittämisessään, että emme voi olla koskaan varmoja siitä, missä asunnossa olemme.”

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Jungle Cruise

Disney-tuotannossa seikkaillaan Amazonin viidakoissa etsimässä salaperäistä puuta, joka voisi mullistaa lääketieteen. Päättäväisen tutkijan roolissa nähdään Emily Blunt. Hänelle opaspalveluja viidakkoon tarjoaa jokilaivan kippari, jota näyttelee Dwayne Johnson.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Junk Head

Japanilaisessa scifi-animaatiossa robotti- ja rojuhahmot elävät tulevaisuuden maailmassa maanalaisissa tunneleissa. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut sisustussuunnittelija Takahide Hori, joka teki elokuvaansa seitsemän vuoden ajan. Lue Eija Niskasen neljän tähden arvio täältä.

”Meillä on tietty käsitys siitä, mitä anime on. Takahide Hori haastaa tämän näkemyksen.”

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Kirottu 3: Paholaisen vallassa

Kauhuelokuvasarjan kolmannessa osassa paranormaaleja ilmiöitä tutkiva pariskunta Ed ja Lorraine Warren ovat jälleen demonien jäljillä. Päärooleissa nähdään tuttuun tapaan Patrick Wilson ja Vera Farmiga.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Kuriiri

Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo tavallisesta brittiläisestä liikemiehestä, Greville Wynnestä, joka värvättiin Britannian tiedustelun MI6:n palvelukseen kylmän sodan aikana. Wynne kuljetti salaisia tietoja Neuvostoliitosta Britanniaan 1960-luvun alussa, Kuuban ohjuskriisin alla. Elokuvan pääroolissa nähdään Benedict Cumberbatch. Lue Kaarina Lehtisalon viiden tähden arvio täältä.

”On varmaankin vanhanaikaista, että elokuvan henkilöillä on moraali ja velvollisuudentuntoa. Mutta kaikkien kepeämpien viihde-elokuvien jälkeen tarina, jossa ihmisillä on epäitsekkäitä pyrkimyksiä, tuntuu tärkeältä, uudelta ja ajankohtaiselta.”

Katso traileri. Liput: Finnkino

The Last Duel

Nimekkäät näyttelijät Jodie Comer, Matt Damon ja Adam Driver nähdään pääosissa Ridley Scottin ohjaamassa historiadraamassa. Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo Ranskan historian viimeisestä oikeudellisesta kaksintaistelusta vuonna 1386. Entiset ystävykset Jean de Carrouges ja Jacques Le Gris kohtasivat kaksintaistelussa, sillä de Carrougesin vaimo oli kertonut Le Gris’n raiskanneen hänet.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Luokkakokous 3 – sinkkuristeily

Renny Harlinin ohjaama komedia on jatkoa aiemmille Luokkakokous-elokuville. Päärooleissa kolmena sinkkuristeilylle lähtevänä kaveruksena nähdään Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Lupaava nuori nainen

Emerald Fennellin ohjaama Lupaava nuori nainen on hilpeä genrehybridi. Carey Mulliganin tähdittämä elokuva alkaa kostotrillerinä, mutta paljastuu myös joksikin muuksi. Lue Antti Selkokarin kolmen ja puolen tähden arvio täältä.

”Parhaina hetkinään elokuva kertoo uskalluksesta olla omalakinen kuin päähenkilönsä, jonka tunnelmat vaihtelevat herttaisuudesta täyteen sosiopatiaan.”

Katso traileri. Liput: Niagara

Maija Mehiläinen ja kultainen aarre

Maija Mehiläinen palaa valkokankaalle kolmannessa elokuvassaan. Tällä kertaa Maija ja hänen paras kaverinsa Ville pelastavat muurahaisprinsessan. Elokuva on sallittu kaikenikäisille.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Malignant

Kauhuelokuviin (mm. Saw, Riivattu, Kirottu) erikoistunut australialainen ohjaaja James Wan on ohjannut kauhujännärin, jossa nainen näkee näkyjä todellisista murhista. Pääroolissa nähdään Annabelle Wallis.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Minari

Lee Isaac Chungin ohjaama elokuva käsittelee Kaliforniasta Arkansasin maaseudulle muuttavan korealaisperheen juurtumista amerikkalaiseen maaperään. Lue Eija Niskasen neljän ja puolen tähden arvio täältä.

Minari on uudisraivaajaelokuva, tyypillisen amerikkalaisen elokuvagenren edustaja. Valkoisten villiä länttä raivaavien uudisasukkaiden sijaan pääosassa ovat nyt aasialaissiirtolaiset.

Katso traileri. Liput: Finnkino

New Order

Meksikolaisen Michel Francon ohjaama ja käsikirjoittama elokuva on nihilistinen kertomus korruptoituneesta yhteiskunnasta, jossa kaikki ryöstävät toisiltaan. Väistämättömän tuhon uhreiksi päätyvät niin rikkaat kuin köyhätkin. Elokuva avasi elokuussa Helsingin Night Visions festivaali. Lue Kaarina Lehtisalon neljän ja puolen tähden arvio täältä.

”Harvoin näkee synkempää ja lohduttomampaa elokuvaa kuin New Order.”

Näin pilvet kuolevat

Tuija Halttusen ohjaama dokumenttielokuva kertoo ilmastonmuokkauksesta ja tieteen etiikasta. Elokuvassa seurataan ilmastotutkija Hannele Korhosta, joka selvittää Arabiemiraattien tutkimusapurahan turvin, miten saadaan pilvet satamaan kuivalla aavikolla. Elokuva palkittiin Locarnon elokuvajuhlilla yhteiskunnallisten arvojensa vuoksi. Lue Irmeli Heliön viiden tähden arvio täältä.

”Ohjaajan ja päähenkilön välinen luottamus näkyy intensiivisessä kuvauksessa. Elokuva on visuaalisesti kaunis ja kuljettaa hienosti tarinaa.”

Katso traileri. Liput: Niagara

Ole niin kiltti, älä rakasta häntä

Jojo Moyesin romaaniin perustuvassa elokuvassa selvitetään 1960-luvun kolmiodraamaa vanhojen kirjeiden avulla. Shailene Woodley on kiellettyjen tunteiden riepoteltavana Rivieralla ja Lontoossa. Romanttista tarinaa jahtaavana toimittajana nähdään Felicity Jones. Lue Kaarina Lehtisalon kolmen tähden arvio täältä.

”Nyt on otettu koko romantiikan työkalupakki ujostelematta käyttöön. Vanhoja kirjeitä, muistinmenetys, kiellettyjä tunteita, oleilua yläluokkaisessa ympäristössä, se ainoa oikea suuri rakkaus…”

Katso traileri. Liput: Finnkino

Perhe Addams 2

Addamsin kauhuperhe ahtautuu animaatioelokuvan jatko-osassa asuntoautoonsa ja lähtee kurjalle, Amerikan halki vievälle perhelomalle. Matkallaan he törmäävät muun muassa ikoniseen Se-serkuunnsa. Ikäraja K7.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Persian oppitunnit

Vadim Perelmanin ohjaama elokuva sijoittuu toisen maailmansodan aikaan, keskitysleirille. Tarinan päähenkilö Gilles (Nahuel Pérez Biscayart) pelastuu teloitukselta hätävalheen avulla: hän kertoo olevansa persialainen eikä juutalainen. Valhe joutuu koetukselle, kun Gilles määrätään opettamaan persian kieltä keskitysleirin komentajalle. Lue Anne Välinoron neljän tähden arvio täältä.

”Nahuel Pérez Biscayart on melkoinen velho valepersialaisena. Kun Lars Eidingerin natsiupseeri saa raivarin, se on Perikadonkin mittapuussa ihan kunnioitettava.”

Katso traileri. Liput: Finnkino

Pertsa ja Kilu

Kirjailija Väinö Riikkilän luomat suositut lastenkirjojen sankarit, Pertsa ja Kilu, selvittävät Kotkan pankkiryöstön saaliin kohtaloa. Taavi Vartian ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa nuorten sankareiden rooleissa nähdään Olavi Kiiski ja Oskari Mustikkaniemi.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Peruna

Komediaelokuvassa innovatiivinen maanviljelijä yrittää markkinoida uutta ruokakasvia, perunaa, naurisruokia nauttivalle kansakunnalle 1600-luvun Suomessa. Pääroolissa perunayrittäjänä nähdään Joonas Nordman, muissa rooleissa mm. Kari Hietalahti, Kari Ketonen, Mikko Penttilä, Linnea Leino, Alex Anton ja Mimosa Willamo. Lue Eija Niskasen kolmen tähden arvio täältä.

”Lopputulos on aika lähellä Monty Python -porukan historiallisia sketsejä. Mukaan mahtuu monta hymyilyttävää yksityiskohtaa.”

Katso traileri. Liput: Finnkino

Respect

Draamaelokuva kertoo maailmankuulun laulajatähden, Aretha Franklinin elämästä. Pääroolissa nähdään laulaja-näyttelijä Jennifer Hudson, joka palkittiin sivuosa-Oscarilla roolistaan musikaalielokuvassa Dreamgirls (2006). Lue Marita Nyrhisen kolmen ja puolen tähden arvio täältä.

”Mistä ihmeestä elokuvantekijät löytävätkään näitä äänitaiturinäyttelijöitä, jotka osaavat laulaa näin uskottavasti esikuviensa tyylillä ja intensiteetillä!”

Katso traileri. Liput: Finnkino

Rikinkeltainen taivas

Rikinkeltainen taivas kertoo kirjailijan ja yläluokkaisen tytön väliseen suhteeseen, joka kantaa läpi vuosikymmenten, 1970-luvun nuoruudesta nykypäivän keski-ikään. Claes Olssonin ohjaama draamaelokuva perustuu Kjell Westön samannimiseen romaaniin.

Katso traileri. Liput: Niagara

Roni on rikki

20th Century Studiosin ja Locksmith Animationin animaatioelokuva kertoo sosiaalisesti kömpelöstä koululaisesta ja hänen kävelevästä, puhuvasta robotistaan Ronista. Ikäraja K7.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Ryhmä Hau -elokuva

Televisiosta tutut lasten animaatiosarjan koirahahmot seikkailevat nyt elokuvaversiossa. Ryhmä Haun apuja tarvitaan Jännälän kaupungissa, jota johtaa kiero pormestari Hanttinen. Elokuvan ikäraja on K7.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Marvel Studiosin fantasia-elokuvassa selvitetään kung-fu-kamppailujen ohessa salaperäisen Ten Rings -organisaation puuhia. Elokuva perustuu Marvelin Shang-Chi-sarjakuvaan. Pääosissa nähdään Simu Liu ja Tony Leung. Lue Eija Niskasen kolmen ja puolen tähden arvio täältä.

”Taistelukoreografian seuraaminen on katsojalle helppoa, ja kiinalaisten taistelulajien kohdalla me nimenomaan haluamme nähdä sen koreografian.”

Katso traileri. Liput: Finnkino

Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia

Teemu Nikin käsikirjoittama ja ohjaama elokuva on rakkaustarina, jossa sokea, pyörätuolilla liikkuva mies lähtee matkalle rakkaansa luokse. Pääosaa näyttelee Petri Poikolainen, jolle rooli on varta vasten kirjoitettu. Lue Eija Niskasen neljän ja puolen tähden arvio täältä.

”Elokuvasta välittyy hyvin maailma sellaisena, kuin näkövammainen sen kenties kokee.”

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Spirit – Kesyttämätön

Animaatioelokuvassa nuori tyttö löytää sukulaissielun villihevosesta. Elokuva on uusi osa Dreamworksin jo lähes kaksikymmentä vuotta jatkunutta Spirit-sarjaa, joka alkoi elokuvasta Spirit – villi ja vapaa (2002) ja jatkui Netflixin animaatiosarjana vuodesta 2017 alkaen.

Katso traileri. Liput: Finnkino

The Suicide Squad: Suicide Mission

DC Comicsin antisankarijoukkio nähdään jälleen mahdottoman tehtävän kimpussa James Gunnin käsikirjoittamassa ja ohjaamassa elokuvassa. Päärooleissa rymyävät Margot Robbie, Idris Elba, John Cena ja Joel Kinnaman.

Katso traileri. Liput: Finnkino

Tiikerit

Ronnie Sandahlin ohjaama ruotsalainen elokuva perustuu tositarinaan Martin Bengtssonista, joka oli 16-vuotiaana yksi kaikkien aikojen lupaavimmista ruotsalaisista jalkapalloilijoista. Elokuvan pääosassa nähdään Ahvenanmaalta kotoisin oleva Erik Enge.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Tove

Zaida Bergrothin ohjaama hienosyinen muotokuva nuoren Tove Janssonin tiestä taiteilijuuteen, omankaltaisensa rakkauden löytämiseen ja tasapainoilusta oman taustan ja ajan rajoitusten parissa. Eija Niskasen neljän ja puolen tähden arvio täältä.

”Alma Pöysti pystyy ilmentämään koko sen tunnekirjon, josta Toven henkilöhahmo muodostuu, aina lapsekkaasta ilosta kamppailuun ja intohimoon.”

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Tytöt – pidetään pallo!

Islantilainen dokumenttielokuva kertoo tyttöjen koripallojoukkueesta, joka ajautuu kiistellyn valmentajansa vetämänä konfliktiin lajiliiton kanssa, kun heitä ei päästetä pelaamaan poikia vastaan. Elokuvan on ohjannut Guðjón ”Jonni” Ragnarsson.

Katso traileri. Liput: Niagara

Vuosisadan häät

Maineikas julkkispsykiatri Viima von Ausgezeichnet saa kutsun exänsä häihin, ja silloin tulee kiire hankkia häihin seuralaiseksi korkean profiilin deitti. Komedian pääroolissa nähdään Outi Mäenpää, elokuvan on käsikirjoittanut Aleksi Bardy ja ohjannut Marja Pyykkö.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Yhdessä

Ranskan Oscar-ehdokkaaksi valittu elokuva kertoo kahden iäkkään naisen salatusta rakkaudesta. Filippo Meneghettin ohjaamassa elokuvassa päärooleissa nähdään ranskalainen veteraaninäyttelijä Martine Chevallier ja saksalainen Barbara Sukowa, joka muistetaan erityisesti läpimurtoroolistaan Rainer Werner Fassbinderin elokuvassa Lola (1981).

Katso traileri. Liput: Niagara

Yhdet vielä

Thomas Vinterbergin ohjaamassa draamakomediassa Mads Mikkelsen opettajakollegoineen ponnistelee päästäkseen tieteellisen tarkasti pitkään nousuhumalaan. Lue Antti Selkokarin kolmen tähden arvio täältä.

Yhdet vielä yhdistelee osaavasti komediaa vakavampaan draamaan. Se osaa nauraa kännitoilailujen pöhköydelle, mutta muistaa myös heräämisen kurjuuden.”

Katso traileri. Liput: Finnkino

Yö armahtaa

Uudessa Mika Kaurismäen elokuvassa kolme miestä uppoutuu keskusteluun suljetussa baarissa. Yön aikana selviää, että heillä kaikilla on omat salaisuutensa. Päärooleissa nähdään Pertti Sveholm, Kari Heiskanen ja Timo Torikka.

Katso traileri. Liput: Finnkino Niagara

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua