Ateneum avautuu 27. huhtikuuta – yleisö pääsee katsomaan Ilja Repinin taidetta noudattamalla rajoituksia

19.04.2021
6327 ilya repin barge haulers on the volga

Ilja Repin: Volgan lautturit. Kuva: Venäläisen taiteen museo, Pietari.

MUSEOT | Pääsylippuja myydään ajankohtiin, jotka alkavat 30 minuutin välein. Aluksi museon avautuessa yleisöllä on pääsy vain kolmannen kerroksen Ilja Repinin näyttelyyn.

Sirpa Pääkkönen

Ateneumin taidemuseo avautuu yleisölle tiistaina 27.4.2021. Museo on ollut suljettuna koronaviruksen leviämisen estämiseksi marraskuun lopusta lähtien. Museovieraiden on ostettava lippu tietylle saapumisajankohdalle museoon Lippu.fi-palveun kautta turvallisen museokäynnin takaamiseksi.

Lipunmyynti taidemaalari Ilja Repinin näyttelyyn alkaa tiistaina 20.4.2021 kello 9. Lippuja myydään rajoitettu määrä.

Paikan päältä Ateneumista ei voi ostaa lippua näyttelyyn. Museokortilla pääsylippu on maksuton, mutta se tulee ostaa ennakkoon Lippu.fi-palvelusta.

Pääsylippuja myydään ajankohtiin, jotka alkavat 30 minuutin välein. Lipun ostaneiden museovieraiden sisäänkäynti on Ateneuminkujan puolella. Sisään voi saapua haluamanaan ajankohtana lipussa lukevan 30 minuutin aikana.

Aluksi museon avautuessa yleisöllä on pääsy vain kolmannen kerroksen Ilja Repinin näyttelyyn. Myöhemmin yleisö voi vierailla myös Fokus-salin näyttelyssä Hannu Väisänen ja Schillmark-variaatiot sekä Suomen taiteen tarina -kokoelmanäyttelyssä.

Ilja Repinin näyttely on esillä 29.8.2021 asti ja Hannu Väisäsen näyttely 8.8.2021 asti.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua