Uusi Kesälehti Tampere selvitti kirjailija Mirella Mäkilän kanssa, millainen on tamperelainen mielenmaisema

06.06.2024
MäkiläHarjuVattulainen

Kirjailija Mirella Mäkilä ja Kesälehden toimittaja Eli Harju. Kuva: Mikko Vattulainen

KESÄLEHTI | Kulttuuritoimituksen digiliite seikkailee Tampere-fiilistelyssä Mirella Mäkilän kanssa, tutkii muraaleja ja selvittää, millainen on Manse Priden juhlavuosi.

Eli Harju, teksti

Torstaina 6.6.2024 ilmestyneessä Kesälehdessä jututetaan Mirella Mäkilää, joka on kirjoittanut kaksi Tampereelle sijoittuvaa, lomalukemiseksi soveltuvaa romaania.

–  En oikein löytänyt sellaista kirjaa, jonka kautta olisin voinut fiilistellä Tampere-elämää. On tietenkin Seppo Jokisen kirjat, mutta ne ovat osin vähän synkässä lajityypissä. Itse kaipasin jotain hauskaa kirjaa Tampereesta, ja kun en löytänyt sellaista, totesin, että se on kai itse tehtävä, Mäkilä kertoo haastattelussa.

Maanantaina 10.6. alkava Manse Pride viettää juhlavuottaan. Tampereen Sinuiksi ry:n toiminnanjohtaja kertoi Kesälehdelle, miten juhlavuosi näkyy itse tapahtumassa, ja miten Manse Pride eroaa muista Suomen Pride-tapahtumista.

Kesälehti kertoo myös sen, miksi Pyynikin kesäteatterin uutuus Karavaanari – kaikkien kaveri ei siirtyisi kovin helposti toiselle näyttämölle. Entä mistä löytyvät Tammelan runomuraalit?

Selvitä nämä ja paljon muuta – lue uusin Kesälehti Tampere osoitteessa tampere.kulttuuritoimitus.fi!

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua