Kesälehti kysyi Jesse Markinilta täydellisestä Tampere-ekskursiosta ja paikallisilta osaajilta parhaista skeittimestoista

20.06.2024
jasonsalin

Jason Selinin tyylinäyte Iso-Vilusen skeittiparkkissa. Kuva: Eli Harju

KESÄLEHTI | Kulttuuritoimituksen digiliite löytää jälleen lukemattomia asioita, joita Tampereella voi tehdä kesällä esimerkiksi rullalaudan päällä. Testissä myös Kesäterassin tuolit.

Eli Harju, teksti

Jesse Markinin täydellinen päivä Tampereella sisältäisi ainakin elokuvissa käymistä ja saunomista. Markin kertoo olevansa elokuvien suuri ystävä ja vierailleensa Tampereella asuessaan paljon leffateatterissa arkea paossa.

– Oon hirvee elokuvanörtti, kävin kattoo ihan kaikkea. Siis ihan kaikkea. Näin niin paljon elokuvia, etten edes muista, miten paljon!

Markin kertoo haastattelussa myös, miksei treffejä kannata pitää elokuvissa.

Tampere leuhkii mielellään olevansa skeittaajan taivas, ja yksi iso syy siitä löytyy Vilusen entiseltä maanottopaikalta. Kesälehti kuuli paikallisilta skeittariveljeksiltä Robin ja Jason Seliniltä, miksi Iso-Viluselle vuonna 2015 rakennettu skeittiparkki on monien ammattilaistenkin kehuma. Samalla opitaan myös muista hyvistä skeittimestoista Tampereella ja perehdytään lajin ensimmäiseen sääntöön: älä ole kusipää!

Kesätoimittaja ei uskaltautunut kokeilemaan skeittiparkkia itse, mutta viime viikolla avautunut Keskustorin Kesäterassi pääsi testiin. Paikalta löytyi paitsi monenlaista ruokaa ja mukavaa henkilökuntaa, myös hanuriystävällisiä tuoleja.

Lue uudesta lehdestä myös menovinkit juhannukselle: tampere.kulttuuritoimitus.fi!

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua