Seela Sella ja Esko Roine puhuvat toisistaan – Tervetuloa elokuviin katsomaan 3 x Rakkauskirjeitä, tässä jo traileri!

Marita Salonen
13.01.2024

LUKIJOILLE | Hyvät lukijat, kutsumme teidät 3 x Rakkauskirjeitä -minidokumentiin ensi-iltaan Tampereen Arthouse Cinema Niagaraan lauantaina 20.1. kello 14.30. Näytökseen on vapaa pääsy.

”Seela Sella ja Esko Roine kertovat uudessa minidokumentissa, miksi he eivät todellakaan jääneet eläkkeelle.”

Marita Salonen

Rakastetut näyttelijät Seela Sella ja Esko Roine ovat vuosia kiertäneet Suomea esittämässä Rakkauskirjeitä-näytelmää. Kulttuuritoimituksen videoryhmä seurasi, kun he esittivät sen kolmena peräkkäisenä päivänä Tampereen Työväen Teatterissa. Tervetuloa katsomaan 3 x Rakkauskirjeitä -minidokumenttia Arthouse Cinema Niagaraan lauantaina 20.1.2024 kello 14.30. Näytökseen on vapaa pääsy.

Kulttuuritoimituksen Marja Aaltio tapasi Seelan ja Eskon jokaikisenä päivänä ennen ja jälkeen näytöksen. Marja myös katsoi kaikki kolme näytöstä. Marita Salosen kuvaama minidokumentti näyttää, mitä kulisseissa tapahtui ja millainen kemia näyttelijöiden välillä vallitsee.

Jos haluat varmistaa paikkasi Niagara-elokuvateatterissa Tampereen Kehräsaaressa, ilmoittaudu mukaan tästä linkistä tai lähetä viesti osoitteeseen: . Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita!

Esityksen jälkeen yleisö voi kysyä vaikkapa siitä, mitä todella tapahtui kuvausten ulkopuolella tai esittää toivomuksia Kulttuuritoimituksen tulevaan juttutarjontaan. Sana on vapaa!

KATSO: 3 x Rakkauskirjeitä -minidokumentin traileri.

Rakkauskirjeiden taustaa

Miten Seela ja Esko ovat päätyneet reissuhommiin Rakkauskirjeiden kanssa? Miksi katsojat rakastavat näytelmää niin paljon, että sitä on tilattu enemmän kuin kerran samaan kaupunkiin? Näyttelijä Ami Räsänen kertoo tässä Kulttuuritoimituksen jutussa, miten näytelmä päätyi hänen ohjelmatoimistoonsa.

Ilmoittaudu minidokumentin ensi-iltaan tästä.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua