Sunnuntaisitaatti #15: Pasi Koivumaa

30.08.2020
15 sunnuntaisitaatti kulttuuritoimitus pasi koivumaa

SANOTTUA | Nostamme viikoittain esiin sitaatin, joka on nostamisen arvoinen. Sanomalehti Karjalaisen päätoimittaja Pasi Koivumaa kuvailee kolumnissaan, millainen on Pohjois-Karjalan maakunnan luonne.

Aitous ja yhteisöllisyys ovat sanoja, joilla herättää Kulttuuritoimituksen mielenkiinnon. Kiinnostavaa Pasi Koivumaan kolumnissa on myös käsite ”maailmankarjalaisuus”, joka on määritetty Pohjois-Karjalan brändiksi. Tavoitteena on, että kukaan ei jäisi yksin.

”Yhdellä sanalla määrittäen pohjoiskarjalaisuus on aitoutta. Täällä ollaan aitoja immeisiä: juurevia, konstailemattomia ja hieman rosoisiakin.”

”Vastaavasti tärkeilyä Pohjois-Karjalassa ei arvosteta, eikä paskantärkeyttä ensinkään. Jokaisen pitää toki osata käyttäytyä, mutta sen pitää tapahtua teeskentelemättömästi ja aidosti.”

Lue Pasi Koivumaan kolumni täältä.

[Kuva: Sanomalehti Karjalainen]

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Sunnuntaisitaatti #16: Rei Shimuran mies

Sunnuntaisitaatti #16: Rei Shimuran mies

SANOTTUA | Nostamme viikoittain esiin sitaatin, joka on nostamisen arvoinen. Joskus fiktiiviset hahmot puhuvat viisaampia kuin todelliset henkilöt konsanaan. Tällä viikolla dekkarisankari Rei Shimura saa hyvän neuvon tuoreelta aviomieheltään.

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This