Ilmoittaudu Hannele Lauri -dokumentin elokuvanäytökseen – Kulttuuritoimitus tarjoaa la 29.4.

26.04.2023
cindi holm hannele lauri niagara kulttuuritoimitus

LUKIJOILLE | Cindi Holmin ohjaama dokumentti näyttelijä Hannele Laurista nähdään Tampereen Arthouse Cinema Niagarassa lauantaina 29.4. kello 13. Ilmoittaudu mukaan!

Jos haluat varmistaa paikkasi elokuvanäytöksessä, ilmoittaudu tästä mukaan tai lähetä viesti osoitteeseen: . Kerro, tuletko yksin vai kaverin kanssa.

* *

Tervetuloa kanssamme pienelle lukijamatkalle lauantaina 29.4. kello 13! Kulttuuritoimitus tarjoaa päivänäytöksen Tampereen Kehräsaaren Arthouse Cinema Niagara -elokuvateatterissa yksityistilaisuutena. Cindi Holmin ohjaama tuore Hanna-dokumentti esitetään näin ensimmäisen kerran elokuvateatterissa.

Cindi Holm on Tampereen yhteiskoulun lukion tämän kevään abiturientti. Hän on lapsesta asti ihaillut näyttelijä Hannele Lauria, ja nyt dokumentin ansiosta näistä kahdesta on tullut kaverukset, jotka pitävät yhteyttä säännöllisesti.

Koulun elokuvatyön opettajan Petteri Saaren mukaan dokumentti on upea ja hieno työ: kypsä ja ehjä elokuva, harvinaislaatuinen.

Ohjaaja on vasta oman uransa alussa, eikä vielä tiedetä, johtaako se kameran eteen vai taakse. Elokuvanäytöksen aluksi Cindi Holm kertoo meille, miten hän tuli tehneeksi näin suuren työn lukiokurssillaan. Puolen tunnin esityksen jälkeen keskustelua voidaan jatkaa.

Ilmoittaudu tästä linkistä

* *

Olemme varanneet Kulttuuritoimituksen lukijoille katsomosta 100 paikkaa. Oman paikkasi voit varata yllä olevasta linkistä. Ilmoitat vain oman nimesi ja puhelinnumerosi sekä mahdollisen seuralaisesi nimen. Kun yksityistilaisuus tulee täyteen, ilmoittautumislinkki sulkeutuu. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan, hyvät lukijat!

Kulttuuritoimituksen Päivi Vasara oli paikalla Hanna-dokumentin ensiesityksessä Tampereen yhteiskoulun lukion vanhassa salissa tammikuun lopussa. Lue lisää Päivin kirjoittamasta jutusta täältä.

”On se minun näköiseni” – Hannele Lauri kommentoi abiturientti Cindi Holmin tekemää dokumenttielokuvaa

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua