Parasta juuri nyt (5.9.2019): Lewis Capaldi, G Livelab Tampere App, Sohvaperunat, Ilves, Roundtable…

05.09.2019
Lewis Capaldi.

Tällä palstalla Kulttuuritoimituksen väki kirjoittaa ajattomista ja ajankohtaisista asioista, jotka heitä juuri nyt kiehtovat. Jukka Salminen ihailee poplaulaja Lewis Capaldin somepersoonaa ja G Livelab Tampereen mobiilisovellusta.

1

Lewis Capaldin musiikki on aika lällyä brittiläistä popmusiikkia, mutta miehen somepersoona on parasta juuri nyt! Megatähdeksi hänellä on ihanan itseironinen, hauska ja todellakin erilainen profiili. Scottish Beyoncé!

2

G Livelab Tampereen mobiilisovellus! En ole itse vielä päässyt kokeilemaan sitä, mutta ystäväni valisti minua asiasta. Keikkapaikan omalla appilla voit ostaa paitsi keikkaliput, myös keikalla pöytään juomia. Tätä haluan kokeilla heti!

3

Sohvaperunat jatkuu! Se on yksi harvoista ohjelmista, joita vielä katsomme perheen kanssa kaikki keskenämme. Sarja onkin hyvä sosiaalinen kunnianpalautus lineaariselle tv-tarjonnalle. Sohvaperunat on perjantai-iltojen pelastaja ja ihana rovaniemeläinen Jorma toteemieläimeni!

4

Ilveksen miesten jalkapallojoukkueen menestys ja tulevat jatkopelit ovat syksyn hienoimpia juttuja. Ehkä ensi vuonna Veikkausliigassa saadaan nauttia Pirkanmaan derbyistä Valkeakosken Hakaa vastaan ja futishuuma nousee Tampereella entisestään!

5

The Hollywood Reporter Roundtable on ohjelmasarja, jossa maailmantähdet kokoontuvat pyöreän pöydän ääreen keskustelemaan. Tunnettuja koomikoita, muusikoita, näyttelijöitä ja ohjaajia vilisevä sarja antaa mielenkiintoisen näkymän maailmantähtiin juttelemassa tekemisistään avoimesti. Noin tunnin mittaisia jaksoja voi ahmia muun muassa Youtubesta.

Jukka Salminen