Tee kulttuuriteko: osta runopaitoja vaikka tonnilla ja Kulttuuritoimitus jää henkiin

27.03.2021
tonnilla paitoja kulttuuritoimituksen kauppa kulttuuritoimitus 1

VERKKOKAUPPA | Tunnusta rakkautesi, samalla tuet vapaata kulttuurijournalismia. Verkkokauppamme aloittaa Tonnilla paitoja -kampanjan. Osta runopaitoja itsellesi sopivaan kampanjahintaan ja varmista, että lukijoille maksuton Kulttuuritoimitus.fi selviää kevään koronasulun yli.

Kulttuuritoimitus

Meillä on takana yhtä vaikea vuosi kuin muullakin kulttuurialalla. Viime vuoden maaliskuussa lähes täyteen varatut mainospaikkamme tyhjenivät kertaheitolla, kun kulttuurialan tapahtumat pakotettiin koronan vuoksi tauolle. Tänä keväänä tilanne on jälleen sama – ei mainoksia, eikä mainostuloja.

Kun pandemia toivottavasti pian hellittää, kulttuuria tarvitaan ja kysytään enemmän kuin koskaan. Niin myös riippumatonta ja ammattitaitoista kulttuurijournalismia, jota ei ole piilotettu maksumuurien tai tilaustunnusten taakse.

Emme halua toimia vaikeassa tilanteessa helpoimmalla mahdollisella tavalla ja panna julkaisuamme tauolle. Meille on tärkeää, että arvokas tekijä- ja lukijajoukkomme pysyy mukanamme korona-ajan ylitse.

Poikkeusolot vaativat luovia ratkaisuja, joten päätimme käynnistää Tonnilla paitoja -kampanjan. Kampanjan aikana voit osoittaa rakkautesi Kulttuuritoimituksen työtä kohtaan ostamalla verkkokaupastamme t-paidan itsellesi tai vaikka koko suvulle sinulle sopivan hintaisessa paketissa.

etusivu kulttuuritoimituksen kauppa kulttuuritoimitus

Kannanotto ja merkkivaate

Runopaitamme on ainutlaatuinen asuste ja todellinen kulttuurialan merkkivaate, joka kertoo ostajansa sitoutumisesta avoimen kulttuurikirjoittamisen ja -kritiikin jatkoon Suomessa. Paitaan on painettu runo monen lajin edelläkävijän, runoilija Mirkka Rekolan kynästä: ”Minä rakastan sinua, minä sanon sen kaikille”.

Tavoitteenamme on reipas paitamyynti, joka takaa Kulttuuritoimitus.fin toiminnan jatkumisen koronapandemian yli.

– Ehdoton pyrkimyksemme on jatkaa kotimaisen kulttuurialan seuraamista mahdollisimman laajasti. Olemme kiitollisia jokaiselle yhteistyökumppanillemme siitä, mitä olemme jo saavuttaneet. Nyt vain yhdessä selvitään tämän karmean vaiheen yli, päätoimittaja Marita Salonen sanoo.

– Kulttuuritoimituksen lukijamäärät ovat pysyneet ennallaan, vaikka kulttuurielämä on hiljentynyt. Yli 40 000 lukijaa joka kuukausi, mistä kuuluu kiitos meidän kirjoittajillemme! He eivät ole todellakaan luovuttaneet, vaan jatkavat pyyteetöntä, ammattitaitoista työtään, hän jatkaa.

– Kampanjamme on saanut positiivista ja ilahtunutta huomiota jo ennakkoon. Kokosimme myös arvokkaita paketteja, koska niille on ollut kysyntää.

Kampanja on voimassa 18.4.2021 asti tai niin kauan kuin koronasta johtuvat sulkutoimet tai tiukat rajoitukset jatkuvat. Kampanjapaketit löydät ja ostat helposti ja turvallisesti Kulttuuritoimituksen omasta verkkokaupasta osoitteesta kauppa.kulttuuritoimitus.fi.

kampanjapaketit kulttuuritoimituksen kauppa kulttuuritoimitus

Kaikkiin tuotteiden ja pakettien hintoihin sisältyy 24 prosentin arvonlisävero.

– Tonnilla paitoja -kampanjan aikana voit ostaa yhden t-paidan 35 eurolla tai valitsemasi paketin joko 50 eurolla, 100 eurolla, 250 eurolla, 500 eurolla tai 1 000 eurolla, Kulttuuritoimituksen verkkokaupan kauppias Hanna-Liisa Onnela kertoo.

– Minä haluan antaa oman panokseni. Autathan sinäkin Kulttuuritoimitusta pääsemään koronan yli, hän vetoaa.

Voit auttaa myös jakamalla tietoa kaikille kulttuurin ystäville kampanjasta. Tästä voit siirtyä Kulttuuritoimituksen kauppaan.

Tonnilla paitoja -kampanja

Pakettien vaihtoehdot

  • 50 euroa, 2 paitaa
  • 100 euroa, 3 paitaa, kangaskassi
  • 250 euroa, 5 paitaa, yksittäin kangaskasseihin pakattuina
  • 500 euroa, 10 paitaa, yksittäin kangaskasseihin pakattuina
  • 1 000 euroa, 12 paitaa, yksittäin kangaskasseihin pakattuina, tilaajan haluama tekstaus käsityönä

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua