Ilmoittaudu mukaan pienelle päiväretkelle: Kulttuuritoimituksen pikkujoulut lauantaina 17.12. klo 14.30

12.12.2022
JuhaElomaki3pieni 1

Juha Elomäki esittelee elokuvateatteri Niagaraa ja Pirkanmaan elokuvakeskusta. Kuva: Anitta Vuorisola

TAPAHTUMA | Kulttuuritoimitus kutsuu lukijoita juhlimaan pikkujouluja Tampereen ytimeen. Iltapäivän mittaan tutustutaan Niagara-elokuvateatterin ja G Livelab -musiikkiklubin toimintaan.

Tervetuloa mukaan tutustumaan elokuvateatterin ja musiikkiklubin toimintaan! Me Kulttuuritoimituksen tekijät kutsumme lukijoita mukaan pikkujouluihimme lauantaina 17.12.2022. Pikkujouluja vietetään Tampereen Keskustorin liepeillä. Ohjelmassa on kaksi lyhytelokuvaa sekä mielenkiintoisia juttutuokioita.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

* *

Ensimmäinen retkikohteemme on elokuvateatteri Arthouse Cinema Niagara Kehräsaaressa, missä meillä on yksityistilaisuus. Katsomme kaksi lyhytelokuvaa ja rupattelemme hetken. Sitten siirrymme G Livelab Tampere -musiikkiklubille Tammerkosken rantaan, missä on mahdollista ostaa juttutuokion aikana lämmintä mustaherukkaglögiä tai muita juomia.

Molempien kohteiden isäntäväki esittelee meille toimintaansa. Niagaran teatterinhoitaja Juha Elomäki kertoo paitsi elokuvateatterin pyörittämisestä myös 40-vuotiaasta Pirkanmaan elokuvakeskuksesta, jota hän on ollut perustamassa. 

Katsomme Kulttuuritoimituksen Anne Välinoron kaksi lyhytelokuvaa: Karvan verran (2018) kertoo ikänaisen hiusongelmista ja Savonlinnan parturi – Hiustenveistäjä Taneli Muhonen (2020) on elokuva ikämiehen elämänvoimasta ja kekseliäisyydestä. Ohessa kuulemme hiukan taustaa vaikuttavista filmeistä, jonne Anne on esittänyt eri puolilla Suomea. Molemmat sopivat myös lasten silmille ja korville.

B944D9FD 3CC4 4810 8900 F643CF4B5F73

G Livelab Tampere. Kuva: Casagrande Laboratory

G Livelabissa toimitusjohtaja Annamaija Saarela avaa nuoren musiikkiklubin toimintaa ja erityistä äänentoistoa vanhassa Frenckellin pannuhuoneessa. Muusikkojen liiton omistama klubi syntyi samoihin aikoihin kuin Kulttuuritoimitus vuonna 2019.

Tapaat pienellä päiväretkellä tietysti myös Kulttuuritoimituksen tekijöitä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! 

Koko Kulttuuritoimituksen väen puolesta,
Marita Salonen, päätoimittaja

* *

Kulttuuritoimituksen pikkujoulut la 17.12.2022 klo 14.30. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua