#63 Viljami Heinonen

26.07.2020
Viljami Heinonen Runsaudensarvi

Viljami Heinonen: Runsaudensarvi. Öljy- ja akryyli kankaalla, 2020.

KUVATAIDE | Kasvoja karanteenista! -yhteisötaidenäyttelyn taiteilija on tänään Tampereella asuva, Vesilahdelta kotoisin oleva taidemaalari Viljami Heinonen.

Virtuaalisessa kesänäyttelyssään Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin kesän 2020 kuluessa yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana kuvataiteen keinoin.

Viljami Heinosen töitä on elokuun loppuun saakka nähtävillä Vesilahden Laukon kartanossa. Niin myös tämä viime keväänä koronan aikaan valmistunut maalaus Cornucopia, Runsaudensarvi. Heinonen osallistuu työllään ammattilaisten sarjaan.

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus).

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

KUVATAIDE | Kulttuuritoimituksen yhteisötaidenäyttelyn palkintogaalassa suorassa lähetyksessä nostettiin esiin 20 osallistujaa ja heidän työnsä. Karanteeniteema toteutui kirjaimellisesti, kun vallitsevan koronatilanteen takia palkittavat eivät voineet osallistua Galleria Himmelblaussa järjestettyyn tilaisuuteen.

lue lisää