#95 Päivi Häkkinen

27.08.2020
Paivi Hakkinen Omakuva äitienpäivänä fotKT

Päivi Häkkinen: Omakuva äitienpäivänä, 2020.

KUVATAIDE | Kuvanveistäjä Päivi Häkkisen mukaan hänen kolme teostaan ”olisivat toki voineet syntyä ilman koronaakin”. ”Ihan tavallisena keväänä. Mutta tämä kevät on ollut nyt.”

Virtuaalisessa kesänäyttelyssään Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin kesän 2020 kuluessa yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana kuvataiteen keinoin.

Ammattilaissarjaan osallistuva Päivi Häkkinen: ”Olen Helsingissä asuva kuvanveistäjä (s. Kotkassa 1975). Valmistuin Kuvataideakatemiasta vuonna 2002. Piirtäminen ja maalaaminen ovat minulle oheistoimintaa, satunnaisia fragmentteja.”

Paivi Hakkinen Kummitus forKTt

Päivi Häkkinen: Kummitus, 2020.

Paivi HAKKINEN Vappuheila kuristaa kissaa forKT

Päivi Häkkinen: Vappuheila kuristaa kissaa, 2020.

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus).

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

KUVATAIDE | Kulttuuritoimituksen yhteisötaidenäyttelyn palkintogaalassa suorassa lähetyksessä nostettiin esiin 20 osallistujaa ja heidän työnsä. Karanteeniteema toteutui kirjaimellisesti, kun vallitsevan koronatilanteen takia palkittavat eivät voineet osallistua Galleria Himmelblaussa järjestettyyn tilaisuuteen.

lue lisää