#85 Tindra Svartström ja Emma Kantanen

17.08.2020
TINDRAsvarström1

Tindra Svartström: Omakuva

KUVATAIDE | Tindra Svartström Ahvenanmaalta osallistuu Kasvoja karanteenista! -näyttelyyn alle 16-vuotiaiden sarjassa ja peligraafikko Emma Kantanen ammattilaisena. Heidän teoksiaan yhdistää fantasian ja magiikan vahvistava henki.

Virtuaalisessa kesänäyttelyssään Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin kesän 2020 kuluessa yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana kuvataiteen keinoin.

Tindra Svarström: ”Rakastan maalaamista ja taidehistoriaa, ja piirrän joka päivä kehittääkseen taitojani. Mielestäni kaikki taide on tärkeää ja luovuus tekee meistä ihmisiä.”

Tindra Svarstöm2

Tindra Svartström: Nimetön

Emma Kantanen: ”Olen peligraafikko, joka työskentelee digitaalisen tekniikan parissa sekä päivätyönään että harrastuksenaan. Tällä hetkellä myös kaikki kontaktini ovat digitaalisia, lukuun ottamatta kumppaniani, joka nyt koronan aikaan kaipaa tavallistakin enemmän merenrannalle.”

Emma Kantanen leena

Emma Kantanen: Leena

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus).

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

KUVATAIDE | Kulttuuritoimituksen yhteisötaidenäyttelyn palkintogaalassa suorassa lähetyksessä nostettiin esiin 20 osallistujaa ja heidän työnsä. Karanteeniteema toteutui kirjaimellisesti, kun vallitsevan koronatilanteen takia palkittavat eivät voineet osallistua Galleria Himmelblaussa järjestettyyn tilaisuuteen.

lue lisää