#84 Anu Nirkko

16.08.2020
anunirkko1

Anu Nirkko: Omakuva 1.

KUVATAIDE | Anu Nirkko, ammattitaiteilija Helsingistä, osallistuu Kasvoja karanteenista! -yhteisötaidenäyttelyyn omakuvasarjallaan.  

Virtuaalisessa kesänäyttelyssään Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin kesän 2020 kuluessa yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana kuvataiteen keinoin.

Anu Nirkko on helsinkiläinen Taidekoulu MAA:sta vuonna 1999 valmistunut kuvataiteilija, joka tekee temperamaalauksia, installaatioita ja ympäristötaidetta. Hänelle on tärkeää kohtaaminen ihmisten ja luonnon kanssa.

anunirkko2

Anu Nirkko: Omakuva 2.

anunirkko3

Anu Nirkko: Omakuva 3.

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus).

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

KUVATAIDE | Kulttuuritoimituksen yhteisötaidenäyttelyn palkintogaalassa suorassa lähetyksessä nostettiin esiin 20 osallistujaa ja heidän työnsä. Karanteeniteema toteutui kirjaimellisesti, kun vallitsevan koronatilanteen takia palkittavat eivät voineet osallistua Galleria Himmelblaussa järjestettyyn tilaisuuteen.

lue lisää