#79 Nimimerkki Emmi, Sanna Halme ja Suvi Ontto-Panula

Nimimerkki Emmi: Nimetön

KUVATAIDE | Yläkoulua käyvälle Emmille karanteeni on ollut hermostunutta vitsailua. Sanna Halmeen pään päällä on ollut ylimääräinen kivipilvi. Suvi Ontto-Panula yrittää pitää kiinni unelmistaan.

Virtuaalisessa kesänäyttelyssään Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin kesän 2020 kuluessa yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana kuvataiteen keinoin.

Nimimerkki Emmi Turusta osallistuu alle 16-vuotiaiden sarjaan.

”Olen yläastetta käyvä tuhrustelija, joka piirtää aina motivaation ja inspiraation iskiessä. Useimmiten töissäni seikkailevat kaiken näköiset ihmiset ja ihmisiä muistuttavat olennot.”

Emmin viesti työtä katsovalle on: ”Karanteeni on ollut yhtä väsynyttä, hermostunutta vitsailua.”

Turkulainen ammattilainen Sanna Halme kirjoitti meille näin: ”Olen taidemaalari, ja maalaan tällä hetkellä kollaasitekniikalla. Vietän normaalioloissakin paljon aikaa eristäytyneenä työhuoneelleni, mutta nyt koronakeväänä pään päällä on leijunut ylimääräinen kivipilvi.”

Sanna Halme Kivipilvet

Sanna Halme: Kivipilvet, 70 x 50 cm / kollaasi / 10.–13.5.2020

Harrastajiin lukeutuva Suvi Ontto-Panula kertoo olevansa Kauhajoelta. Hän innostuu musiikista, maalaamisesta, toisten auttamisesta ja festaritöistä. Motto: Pidä kiinni unelmistasi ja elä ne.

SuviOntto Panula kasvojaKaranteenista

Suvi Ontto-Panula: Nimetön

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus).

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Pin It on Pinterest

Share This