#77 Tiina Lehikoinen

Tiina Lehikoinen: The Zoom Era, sekatekniikka mdf-levylle / 50,5 x 40,5 cm / 8.5.2020

KUVATAIDE | Päivän Kasvoja karanteenista! -taiteilijan Tiina Lehikoisen oheiset teokset ovat ekspressiivisiä omakuvia, jotka ovat syntyneet uuden poikkeusarjen pyörteissä. Piirustukset ovat otteita hänen luonnoskirjastaan ja kuvastavat hetkittäin koettuja ahdistuksen, haurauden ja pysähtyneisyyden tuntemuksia.

Virtuaalisessa kesänäyttelyssään Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin kesän 2020 kuluessa yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana kuvataiteen keinoin.

omakuva kuvitteellinen huntu lehikoinen2020

Tiina Lehikoinen: Omakuva kuvitteellisessa hunnussa; että edes jotain tapahtuisi (sketch) / värikynät paperille / 38,5 cm x 25 cm / 13.5.2020

Tiina Lehikoisen esittelyteksti: ”Olen kuvataiteilija, kirjailija ja taidekasvattaja. Tänä poikkeuksellisena keväänä olen etäkokoustanut ja etätanssinut lukuisia tunteja Zoomissa sekä piirtänyt ja maalannut kasoittain ihmisiä kohtaamisten puutteessa.”

heikosti valoisaa lehikoinen2020

Tiina Lehikoinen: Heikosti valoisaa, vain tukka ja kukat kasvavat (sketch) / värikynät paperille / 38,5 cm x 25 cm / 15.5.2020

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus).

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Pin It on Pinterest

Share This