#73 Lassi Kontiainen, Anne-Mari Kilpinen ja Tiina Mustonen

Lassi Kontiainen: Nimetön.

KUVATAIDE | Tänään Kasvoja karanteenista! -yhteisötaidenäyttelyssä ovat vuorossa piirroksillaan harrastajien sarjaan ilmoittautuneet Lassi Kontiainen, Anne-Mari Kilpinen ja Tiina Mustonen.

Virtuaalisessa kesänäyttelyssään Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin kesän 2020 kuluessa yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana kuvataiteen keinoin.

Lassi Kontiainen on tamperelainen nuori lupaus. Hän kertoo lyhytsanaisesti olevansa vain osa jatkumoa.

Anne-Mari Kilpinen kertoo pitkään harrastaneensa piirtämistä, mutta maalaa myös öljy- ja akvarelliväreillä. Hän opiskelee aikuisten kuvataiteen perusopetuksessa, jota on nyt yksi vuosi takana.

Anne MariKilpinen image01

Anne-Mari Kilpinen: Nimetön.

Tiina Mustonen kirjoittaa itsestään näin: ”Olen 27-vuotias media-alan opiskelija Turusta. Opiskelut muuttuivat etäopiskeluksi koronan myötä, ja karanteenielämää olen viettänyt kissojen kanssa. Kuvataide on kulkenut elämässäni aina jollain tapaa mukana, ja välillä jatkuvan ruututyöskentelyn vastapainoksi tartun kyniin, taikka siveltimiin. Tällä kertaa piirsin kuvan miesystävästäni.”

TiinaMustonen Odotus 31 05 2020

Tiina Mustonen: Odotus, lyijykynä, A3.

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus)

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Pin It on Pinterest

Share This