#57 Maria Leskinen

20.07.2020
91.a Maria Leskinen Maskwork

Maria Leskinen: Mask. Lyijykynä paperille. Ammattilaiset.

KUVATAIDE | Kasvoja karanteenista -yhteisötaidenäyttelyyn ammattilaisten sarjassa osallistuvan Maria Leskisen kuvamaailma on yksityiskohtaista ja surrealismiin vivahtavaa.

Kesällä 2020 Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin virtuaaliseen yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on kuvataiteen keinoin dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana.

Maria Leskinen on koulutukseltaan kuvataiteen ja psykologian
aineenopettaja ja taiteen maisteri: ”Inspiroidun muun muassa ihmisten elämäntarinoista, psykologian ilmiöistä, oikeudenmukaisuudesta ja luonnosta.”

91.b Maria Leskinen Hair growingwork

Maria Leskinen: Hair growing. Lyijykynä paperille.

91.c Maria Leskinen Creativitywork

Maria Leskinen: Creativity. Tussi, huopakynä ja akvarelli paperille.

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus).

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

KUVATAIDE | Kulttuuritoimituksen yhteisötaidenäyttelyn palkintogaalassa suorassa lähetyksessä nostettiin esiin 20 osallistujaa ja heidän työnsä. Karanteeniteema toteutui kirjaimellisesti, kun vallitsevan koronatilanteen takia palkittavat eivät voineet osallistua Galleria Himmelblaussa järjestettyyn tilaisuuteen.

lue lisää