#56 Riitta Hujanen

19.07.2020
22.Riitta Hujanen 2020

Riitta Hujanen: Maskissa. Akryyli. Harrastajat.

KUVATAIDE | Kasvoja karanteenista -yhteisötaidenäyttelyyn osallistuva Riitta Hujanen löysi tyynyliinalle uuden käyttötarkoituksen.

Kesällä 2020 Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin virtuaaliseen yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on kuvataiteen keinoin dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana.

72-vuotias Riitta Hujanen on harrastanut akryylimaalausta eläkkeelle jäämisestään lähtien. Tässä maskissa vanha tyynyliina on saanut uuden elämän.

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus). 

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

 

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

KUVATAIDE | Kulttuuritoimituksen yhteisötaidenäyttelyn palkintogaalassa suorassa lähetyksessä nostettiin esiin 20 osallistujaa ja heidän työnsä. Karanteeniteema toteutui kirjaimellisesti, kun vallitsevan koronatilanteen takia palkittavat eivät voineet osallistua Galleria Himmelblaussa järjestettyyn tilaisuuteen.

lue lisää