#52 Maija-Liisa Ryhänen

15.07.2020
4. Maija Liisa Ryhanen

Maija-Liisa Ryhänen: Haaveilija. Öljyvärityö. Harrastaja.

KUVATAIDE | Kasvoja karanteenista -yhteisötaidenäyttelyyn osallistuva Maija-Liisa Ryhänen tarttui tauon jälkeen öljyväreihin.

Kesällä 2020 Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin virtuaaliseen yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on kuvataiteen keinoin dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana.

Ikäkaranteenilainen, 71-vuotias Maija-Liisa Ryhänen, osallistuu harrastajien sarjaan. Hän on itseoppinut harrastelija mutta piirtänyt aina, ja pienen tauon jälkeen myös maalannut öljyväreillä.

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus). 

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

 

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

KUVATAIDE | Kulttuuritoimituksen yhteisötaidenäyttelyn palkintogaalassa suorassa lähetyksessä nostettiin esiin 20 osallistujaa ja heidän työnsä. Karanteeniteema toteutui kirjaimellisesti, kun vallitsevan koronatilanteen takia palkittavat eivät voineet osallistua Galleria Himmelblaussa järjestettyyn tilaisuuteen.

lue lisää