#4 Hannele Antman

Kulttuuritoimitus
28.05.2020
HanneleAntman Kasvojakaranteenista

KUVATAIDE | Yhteisötaidenäyttelyyn osallistunut Hannele Antman on 70-vuotias kuvataiteen harrastaja, joka on maalannut jo puolen vuosisadan ajan. Muotokuvamaalaus on lähinnä hänen sydäntään.

Virtuaalisessa kesänäyttelyssään Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin kesän 2020 kuluessa yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana kuvataiteen keinoin.

Hannele Antman osallistuu työllään harrastajien sarjaan. Akvarelli ja mehiläisvaha ovat hänelle mieluisimmat materiaalit. Muotokuvia on ehtinyt valmistua aikamoinen määrä. Tämä teos on akryylimaalaus.

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus).

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

KUVATAIDE | Kulttuuritoimituksen yhteisötaidenäyttelyn palkintogaalassa suorassa lähetyksessä nostettiin esiin 20 osallistujaa ja heidän työnsä. Karanteeniteema toteutui kirjaimellisesti, kun vallitsevan koronatilanteen takia palkittavat eivät voineet osallistua Galleria Himmelblaussa järjestettyyn tilaisuuteen.

lue lisää