# 27 Puu Kekkonen

20.06.2020
Paakuva Puu Kekkonen

Puu Kekkonen: Nobody.

KUVATAIDE | ”Tän taulun nimeks tuli Nobody, koska mä itse en nähnyt karanteenissa ketään, vain asioita”, Kasvoja karanteenista! -yhteisötaidenäyttelyyn osallistunut Puu Kekkonen kirjoittaa.

Kesällä 2020 Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin virtuaaliseen yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on kuvataiteen keinoin dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana.

Nimimerkki Puu Kekkonen osallistuu näyttelyn lasten ja nuorten sarjaan. Abstrakteja töitä maalava Kekkonen kuvaa teostaan näin:

”Musta väri tossa keskellä tuli pilaamaan noi värit sen alla, mut sitten se kuitenkin sopii siihen tauluun. Se tavallaan paransi sitä taulua, mut myös vei siitä vähän väriä pois. Ihan niin kuin korona teki. Tän taulun nimeks tuli Nobody, koska mä itse en nähnyt karanteenissa ketään, vain asioita. Musta korona ei ole kukaan, vaan se on jokin.”

Kaikki Kasvoja karanteenista -näyttelyn kuvat löytyvät täältä.

Näyttelyn kuvat löytyvät myös Kulttuuritoimituksen Instagramista.

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Urho Jokelainen Puu Kekkonen

Puu Kekkonen.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

KUVATAIDE | Kulttuuritoimituksen yhteisötaidenäyttelyn palkintogaalassa suorassa lähetyksessä nostettiin esiin 20 osallistujaa ja heidän työnsä. Karanteeniteema toteutui kirjaimellisesti, kun vallitsevan koronatilanteen takia palkittavat eivät voineet osallistua Galleria Himmelblaussa järjestettyyn tilaisuuteen.

lue lisää