# 26 Frank Langella

19.06.2020
FrankLangella JanneJaaskelainen

Frank Langella: Valokuva Janne Jääskeläisen maalauksesta.

KUVATAIDE | Frank Langella osallistuu Kasvoja karanteenista! -yhteisötaidenäyttelyyn valokuvalla, jonka hän otti taiteilija Janne Jääskeläisen muoviin kääritystä maalauksesta.

Kesällä 2020 Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin virtuaaliseen yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on kuvataiteen keinoin dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana.

Frank Langella osallistuu näyttelyn harrastajasarjaan. Teos on valokuva espoolaisen ammattitaitelija Janne Jääskeläisen maalauksesta, joka oli kuvaushetkellä kääritty suojamuoviin. Idea on kuvata inhimillisyyden turhuutta luonnon raivon edessä.

Kaikki Kasvoja karanteenista -näyttelyn kuvat löytyvät täältä.

Näyttelyn kuvat löytyvät myös Kulttuuritoimituksen Instagramista.

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

KUVATAIDE | Kulttuuritoimituksen yhteisötaidenäyttelyn palkintogaalassa suorassa lähetyksessä nostettiin esiin 20 osallistujaa ja heidän työnsä. Karanteeniteema toteutui kirjaimellisesti, kun vallitsevan koronatilanteen takia palkittavat eivät voineet osallistua Galleria Himmelblaussa järjestettyyn tilaisuuteen.

lue lisää