#18 Aino Lamminpää

11.06.2020
6.Aino Lamminpaa

Aino Lamminpää: Pikkkusiskoni Hilda. Piirros. Lapset ja nuoret.

KUVATAIDE | 14-vuotias Aino Lamminpää osallistuu Kasvoja karanteenissa -yhteisötaidenäyttelyyn pikkusiskostaan tekemällään piirroksella.

Kesällä 2020 Kulttuuritoimitus julkaisee päivittäin virtuaaliseen yhteisötaidenäyttelyyn lähetettyjä maalauksia ja piirroksia, joihin on kuvataiteen keinoin dokumentoitu osallistujien tuntoja koronakaranteenin aikana.

14-vuotias Aino Lamminpää osallistui työllään lasten ja nuorten sarjaan. Lamminpää halusi kuvata sohvalle asettuneen nuoremman siskonsa Hildan kotona huhtikuun lopulla.

Lisää näyttelyn kuvia täältä.

Kuvia esitellään laajemmin joka päivä myös toimituksen Instagram-tilillä (@kulttuuritoimitus).

Kuvien julkistamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

Kasvoja karanteenista! -gaalassa palkittiin kymmenen ja jaettiin kunniamaininnat kuudelle – katso videot gaalasta ja palkituista teoksista

KUVATAIDE | Kulttuuritoimituksen yhteisötaidenäyttelyn palkintogaalassa suorassa lähetyksessä nostettiin esiin 20 osallistujaa ja heidän työnsä. Karanteeniteema toteutui kirjaimellisesti, kun vallitsevan koronatilanteen takia palkittavat eivät voineet osallistua Galleria Himmelblaussa järjestettyyn tilaisuuteen.

lue lisää