The White Lotus -tv-sarjan kolmas kausi tulee – mutta missä se kuvataan ja keitä siinä esiintyy?

20.12.2022
PAAKUVA wlk

Jennifer Coolidge. Kuva: HBO

TELEVISIO | HBO on vahvistanut supersuositun The White Lotus -tv-sarjan kolmannen tuotantokauden mutta mitään muuta siitä ei juuri tiedetäkään. Tekijöiden haastatteluista voi kuitenkin poimia pieniä vihjeitä siitä mitä on luvassa.

”Olisiko tässä otollinen hetki Suomelle tarjota eksoottista talvista Lappia kuvauspaikaksi?”

The White Lotus -tv-sarjan kolmannen kauden odotetaan pyörähtävän ruutuihin keväällä 2024. Julkisuuteen ei ole kerrottu millä tolalla sarjan käsikirjoitus- ja taustakuviot ovat, mutta jos niiden kanssa tehty työ on pitkällä, on mahdollista että uusi kausi nähtäisiin jo loppuvuodesta 2023.

Vaikka sarjan jokainen kausi muodostaa itsenäisen kokonaisuuden, näyttää siltä, että Tanyan (Jennifer Coolidge) ja Gregin (Jon Gries) tarina muodostaa tv-sarjan rungon. Se mikä toisen kauden lopussa jäi auki, huutaa ovien sulkemista. Lopetus oli ristiriitainen ja tulkinnanvarainen, ja Gregin pitää saada kertoa oma versionsa tapahtumista.

Jos The White Lotus noudattaa perus-HBO-kaavaa, sarjassa on noin viisi tuotantokautta, mutta jokaisesta uudesta kaudesta tehdään päätös erikseen. Sarjan luonteeseen kuuluu, että se voi muuttaa notkeasti muotoaan eikä sillä ole juurikaan rajoituksia, joten ei olisi mitenkään mahdotonta, että se tekisi villin aikahyppäyksen samaan tapaan kuin tv-sarja Fargo toisella kaudellaan. Muutaman vuoden kelaus taaksepäin mahdollistaisi menehtyneiden hahmojen paluun ruutuun.

* *

Ykköskaudella rautaista bisnesrouvaa ja nololla tavalla avoimen perheen päätä Nicolea esittänyt Connie Britton on paljastanut, että sarjan luoja Mike White olisi halunnut hänen esiintyvän sarjassa jo toisella kaudella. Britton on halukas palaamaan sarjaan sen kolmannella kaudella.

Myös seuraavaa kohdemaata on arvuuteltu. Mike White on haastattelussa pyöritellyt mahdollisuutta loikata kokonaan uudelle mantereelle, kenties Aasiaan. Japani oli Whiten listalla jo toisen kauden kuvauspaikaksi. Vanity Fair on jopa tehnyt ehdotuksia mahdollisista lomakohteista.

On varsin mahdollista että sarjan konsepti on jo pitkälle valmiiksi suunniteltu, mutta olisiko tässä otollinen hetki Suomelle tarjota eksoottista talvista Lappia kuvauspaikaksi?

Petri Hänninen

Lue arvio The White Lotusin toisesta tuotantokaudesta täältä.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua