Uusi palvelu: Kesälehti Tampere ilmestyy torstaisin kello 6.00

23.05.2024
eli harju jesse markin by mikko vattulainen kesalehti kulttuuritoimitus

Kesälehden toimittaja Eli Harju tapasi Jesse Markinin Helsingissä. Kuva: Mikko Vattulainen

KESÄLEHTI | Tänään ensimmäisen kerran ilmestynyt Kesälehti julkaisee joka torstaiaamu ennakkojuttuja ja menovinkkejä siitä, miten viettää aikaa tulevana viikonloppuna Tampereella.

Kulttuuritoimitus

Kulttuuritoimituksen digiliite Kesälehti Tampere alkaa ilmestyä osoitteessa Tampere.kulttuuritoimitus.fi. Kesälehti julkaisee joka torstaiaamu ennakkojuttuja ja menovinkkejä siitä, miten viettää aikaa tulevana viikonloppuna kaupungissa. Ensimmäinen numero on ilmestynyt tänään torstaina 23.5.2024 kello 6.00.

Uusi Kesälehti Tampere elää kerran viikossa ilmestyvää rytmiään toisin kuin emolehti Kulttuuritoimitus, joka seuraa entiseen tapaan Suomen kulttuurielämää ja julkaisee juttuja joka päivä. Myös Kesälehti on avoin kaikille, ja osoite Tampere.kulttuuritoimitus.fi säilyy maksuttomana tulevaisuudessakin.

Koko kesän suunnitteluun tarjoaa vaihtoehtoja Tampereen kesän tapahtumakalenteri, joka kokoaa yhteen kesäkuun, heinäkuun ja elokuun merkittävät tapahtumat, näyttelyt, kesäteatterit ja konsertit Tampereella.

Julkaisutoiminnan keskiössä on kansallisaarteemme, Tammerkoski ja koskimaisema. Kesälehti Tampereen toimituksen sivukonttori löytyykin Finlaysonin alueen katolta uuden kattoravintolan kupeesta.

Torstaina menovinkkejä monilla kanavilla 

Kesälehden uudet menovinkit ja jutut julkaistaan joka kesätorstai kello 06.00 osoitteessa Tampere.kulttuuritoimitus.fi. Jakelu tapahtuu Kulttuuritoimituksen kanavilla Instagramissa, Facebookissa ja TikTokissa. Julkaisut löytyvät helposti aihetunnisteilla #KesälehtiTampere ja #IhanaaOllaTampereella.

On myös mahdollista tilata sähköpostiin uutiskirje, jos haluaa oikein lyhyet menovinkit tulevaan viikonloppuun.

Vuonna 2024 Kesälehti toteutuu pilottihankkeena, jonka aikana voidaan kokeilla uusia näkökulmia Tampereen kesään. Lukijoiden on mahdollista lähettää palautetta ja kehitysideoita toimitukseen.

Julkaisija Kulttuuritoimitus Suomi Oy on yleishyödyllinen yhtiö. Digiliitteiden kehitystyön mahdollistaa tamperelaisen Majaoja-säätiön yhtiölle myöntämä 10.000 euron apuraha, joka kohdistuu digiliitteiden visuaaliseen ja tekniseen suunnitteluun.

 Emolehti Kulttuuritoimitus kuuluu Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liittoon (Kultti ry). Näin myös Kesälehti toimii Vastuullista journalismia -tunnuksen alla.

Kysy lisää

Kulttuuritoimituksen päätoimittaja Marita Salonen

+358 40 753 3253

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua