Kulttuuritoimitus toivoo palautetta ja toiveita teiltä kaikilta, hyvät lukijat. Osallistu lukijakyselyymme, joka on auki 6.1.2020 kello 23.59 asti. Osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.

Kulttuuritoimitus

Kulttuuritoimitus haluaa kehittyä jatkuvasti. Siksi olemme järjestäneet lukijakyselyn, johon toivomme sinunkin osallistuvan.

Kysely on auki 6.1.2020 kello 23.59 asti. Osallistu lukijakyselyyn tästä.

Toteutamme ensi vuoden alkupuolella sivustollamme uudistuksen, jonka yhtenä tavoitteena on jäsennellä sisältöämme entistä paremmin. Jotta uudistus palvelisi kaikkia parhaalla mahdollisella tavalla, haluamme kuulla myös lukijoidemme mielipiteitä.

Sen lisäksi, että haluamme kehittää lukijakyselyn avulla sivustoamme, haluamme myös saada selville jotakin teistä: keitä te olette, mistä pidätte ja mistä tulette.

Voit vastata lukijakyselyyn myös nimettömästi. Jos haluat kuitenkin osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi. Se on turvallista; yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Kyselyn lopussa kysytään, haluatko saada Kulttuuritoimituksen uutiskirjeen. Jos vastaat kyllä, yhteystietosi tallennetaan postituslistalle, joka kerätään vuoden 2020 aikana aloitettavan uutiskirjeen lähettämistä varten.

Kyselyn toteuttaa Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy, suuri kiitos heille yhteistyöstä! Kuten myös arvontapalkintojen antajille:

G Livelab Tampere: 2 lippua vapaavalintaiselle keikalle

Tampereen Teatteri: 2 lippua Elling-näytökseen voittajan valitsemana esityspäivänä

Tampereen Työväen Teatteri: 2 lippua Jeppe Niilonpoikaan voittajan valitsemana esityspäivänä

Lukijakyselyn vastausaika jatkuu vuoden loppuun ja vielä loppiaiseenkin asti. Kysely sulkeutuu 6.1.2020 kello 23.59.